Firefox: Προβλήματα, ερωτήσεις, απαντήσεις...

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Firefox: Προβλήματα, ερωτήσεις, απαντήσεις...

Δημοσίευσηαπό MaDal » 12 Νοέμ 2009, 12:45

Σε ευχαριστω πολυ filippos.xf!!Αυτη εινα η εικονα

..Κανονικα κατω απο το normal-fast επρεπε να μου βγαζει σε προβολη λιστας τα ονοματα των τραπεζιων.Εκει που λεει ''at this table'' επρεπε να μου βγαζει τα ατομα που ειναι στο τραπεζι και τελος, κατω απο εκει που λεει ''zynga live'' επρεπε να μου δειχνει τους φιλους που ειναι συνδεδεμενοι και οχι ν μου τα δειχνει μαυρα! Με τον epiphany που μου τα δειχνει ολα κανονικοτατα ειναι ετσι...

Τελευταία επεξεργασία από filippos.xf και 12 Νοέμ 2009, 13:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Από [img][/img] που ήταν πριν, έβαλα τις εικόνες σε [ThumbnailPop][/ThumbnailPop]
Mtb--------Gigabyte Ga-Ep43-Ds3
Cpu--------Intel Quad Core Q6600 2.4 Ghz
Ram-------Supertalent T800UX2GC4 2GB (2X1GB) DDR2 PC6400 800MHZ
Vga--------Asus Radeon Hd 4870 (512 Mb)
Psu--------Galaxy 800 watt
Hdd--------Ata Wdc WdS2500ks-00MJB0 (250 Gb)
MaDal
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 12 Νοέμ 2009, 14:04

@MaDal
πάντως ευτυχώς μπορείς να χρησιμοποιείς τον epiphany
μέχρι να βρεθεί κάποιο workaround ή λύση
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MaDal » 12 Νοέμ 2009, 15:19

filippos.xf δοκιμασα οτι ακριβος μου ειπες αλλα παλι τιποτα...τελος παντον, δεν ειναι κανενα τρομερο προβλημα αυτο που αντιμετοπιζω...Κατι με τα plugin του browser θα ειναι...Θα την βρω την ακρη..Που θα παει?...Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
Mtb--------Gigabyte Ga-Ep43-Ds3
Cpu--------Intel Quad Core Q6600 2.4 Ghz
Ram-------Supertalent T800UX2GC4 2GB (2X1GB) DDR2 PC6400 800MHZ
Vga--------Asus Radeon Hd 4870 (512 Mb)
Psu--------Galaxy 800 watt
Hdd--------Ata Wdc WdS2500ks-00MJB0 (250 Gb)
MaDal
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό aflaouras » 13 Νοέμ 2009, 01:39

Παιδιά εγώ αντιμετωπίζω ένα τελείως κουλό πρόβλημα με την αλεπού!Σε μερικά site μου εμφανίζει το πολύ μία εικόνα χωρίς χρώματα με αποχρώσεις του γκρί!Το ίδιο και στο λογότυπο του ubuntistas addon πάνω πάνω (δίπλα από την βοήθεια)

Όπως και στο παλικάρι παραπάνω ,έτσι και σε μένα, ο epiphany είναι άρχοντας και δουλεύει άψογα!

Δείτε εδώ χαρακτηριστικά
Εικόνα
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS 32bit σε Toshiba Satellite A210-1A0
Προδιαγραφές ⇛ AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 │ 2GB │ATI Radeon Mobility HD 2600 Series│Atheros AR242x │HDA - Intel│ TFT 15.4" 1280x720
Άβαταρ μέλους
aflaouras
punkTUX
punkTUX

Launchpad: lennondtps
IRC: aflaouras
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nikosal » 24 Απρ 2010, 20:13

Ενοχλητικό πρόβλημα -μικρό βέβαια- εμφανίζεται πού και πού, χωρίς να καταλαβαίνω κάθε πότε ή γιατί: Ξεκινώ να γράφω το url του σάιτ που θέλω να επισκεφτώ και δεν δουλεύει η αυτόματη συμπλήρωση. Γράφω πχ. «for», περιμένω να μου συμπληρώσει το φόρουμ μας και δεν το κάνει. Κλείνω, ανοίγω ξανά το πρόγραμμα, δουλεύει κανονικά η αυτόματη συμπλήρωση. Μετά από δυο μέρες θα εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα. Το έχει συναντήσει κανείς;
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 25 Απρ 2010, 10:49

Χμμμ... η αυτόματη συμπλήρωση εμφανίζει αποτελέσματα από τους σελιδοδείκτες και το ιστορικό περιήγησης, έχεις επεκτάσεις που επεμβαίνουν εκεί;
Στο κάνει και σε καθαρό προφίλ;
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό soc2u » 29 Μάιος 2010, 21:53

Δεν μπορώ να βρω πως θα εμφανίζεται το εικονίδιο του Firefox στον πίνακα εφαρμογών(αυτό στη νέα εγκατάσταση που έκανα του ubuntu 10.04). Το εικονίδιο του evolution και της βοήθειας εμφανίζονται κανονικά. Ακόμη, ο Firefox ξεκινάει κανονικά, με κλικ επάνω στο κουμπί όπου θα έπρεπε να υπάρχει το εικονίδιό του. Προσπάθησα να αντιγράψω μια εικόνα μέσα στο .icons, γιατί βρήκα ότι από όλες τις εικόνες έλλειπε μόνο του firefox και παρόλο ότι έχω βάλει μια εικόνα τύπου .svg εκεί, δεν λειτουργεί. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως γίνεται; :?:
Διανομή: Ubuntu 12.04 (64bit)
Υπολογιστής : Μητρική Asus P8H61-M PRO, CPU Intel Core i3, Ram 8GB, Γραφικά NVIDIA GeForce 9500 GT.
Άβαταρ μέλους
soc2u
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό soc2u » 30 Μάιος 2010, 11:11

soc2u έγραψε:Δεν μπορώ να βρω πως θα εμφανίζεται το εικονίδιο του Firefox στον πίνακα εφαρμογών(αυτό στη νέα εγκατάσταση που έκανα του ubuntu 10.04). Το εικονίδιο του evolution και της βοήθειας εμφανίζονται κανονικά. Ακόμη, ο Firefox ξεκινάει κανονικά, με κλικ επάνω στο κουμπί όπου θα έπρεπε να υπάρχει το εικονίδιό του. Προσπάθησα να αντιγράψω μια εικόνα μέσα στο .icons, γιατί βρήκα ότι από όλες τις εικόνες έλλειπε μόνο του firefox και παρόλο ότι έχω βάλει μια εικόνα τύπου .svg εκεί, δεν λειτουργεί. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως γίνεται; :?:

Το πρόβλημα λύθηκε ως εξής:
Απεγκατάσταση του firefox απ' το synaptic (στο κέντρο λογισμικού ubuntu δεν κατάφερα να τον βρω).
Αφαίρεση του εκκινητή του firefox από την επεξεργασία μενού.
Εγκατάσταση του Firefox πάλι απ' το synaptic.
Και τέλος δημιουργία νέου εκκινητή στην επεξεργασία μενού.(Το πρόβλημα ήταν να βρω από που εκκινεί. Αυτό το βρήκα στο /usr/lib64/firefox-3.6.3/firefox. Έχει και εικονίδιο και τρέχει μια χαρά. Αν είναι λάθος παρακαλώ διορθώστε με.) :D
Διανομή: Ubuntu 12.04 (64bit)
Υπολογιστής : Μητρική Asus P8H61-M PRO, CPU Intel Core i3, Ram 8GB, Γραφικά NVIDIA GeForce 9500 GT.
Άβαταρ μέλους
soc2u
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό HuskerDu » 01 Ιουν 2010, 21:32

O firefox κλείνει ξαφνικά μόνος του, χωρίς κανένα μήνυμα λάθους. Το έχει παρουσιάσει σε άλλους αυτό? (firefox 3.6.3, 10.04LTS)
:(
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 64bit
Προδιαγραφές ⇛ AMD Athlon 64x2 3800+ │ 2GB │ NVIDIA GForce 6600│ TFT 19"
HuskerDu
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Clouzo » 02 Ιουν 2010, 00:38

Όταν κάνω δεξί κλικ save as μία φοτό μερικές φορές δεν κάνει τπτ...πρέπει να κάνω restart το firefox ....του έχει τύχη κανενός?
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃ Προγραμματισμός: Όχι┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: kubuntu 11.10 x64 Desktop

Προδιαγραφές Desktop ⇛Intel® Core™ 2 Duo E7400 2.8Ghz ~3.2Ghz o/c | 4 Gb DDR2 RAM | Ati HD4850 1Gb VRAM| ASUS P5Q Deluxe
Άβαταρ μέλους
Clouzo
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet