Apopas έγραψε:Anastasios23 έγραψε:Σπανια χρησιμοποιω msn ....κ ετσι αν θελω να χρισημοποιησω καμερα και μικροφωνο μποταρω τα win 7 οπου ο καινουριος live messenger τα σπαει...
Τι εξαιρετικό στοιχείο έχει;
εξαιρετική εμφάνιση
Συντονιστής: the_eye
Apopas έγραψε:Anastasios23 έγραψε:Σπανια χρησιμοποιω msn ....κ ετσι αν θελω να χρισημοποιησω καμερα και μικροφωνο μποταρω τα win 7 οπου ο καινουριος live messenger τα σπαει...

Anastasios23 έγραψε:Apopas έγραψε:Anastasios23 έγραψε:Σπανια χρησιμοποιω msn ....κ ετσι αν θελω να χρισημοποιησω καμερα και μικροφωνο μποταρω τα win 7 οπου ο καινουριος live messenger τα σπαει...
εξαιρετική εμφάνιση

Anastasios23 έγραψε:εξαιρετική εμφάνιση

1 Γνώσεις Linux: Τίποτα ιδιαίτερο ┃ Προγραμματισμού: Τίποτα ┃ Αγγλικών: Καλό
2 Ubuntu 12.04 precise 32bit (el_GR.UTF-8), Ubuntu 3.2.0-23-generic-pae, Windows 7
3 AMD Phenom II X3 705e Processor ‖ RAM 4026 MiB ‖ Gigabyte GA-MA770T-UD3P
4 nVidia G94 [GeForce 9600 GT] [10de:622] (rev a1)
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
/nudge/me nudge 
tolis_01 έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε για το windows live messenger, αλλά όσοι φίλοι μου το χρησιμοποιούν κάθε τόσο τους βλέπω για ελάχιστα seconds offline και μου λένε πάντα "έλα, με πέταξε έξω, μου έστειλες τίποτα που έχασα;"![]()
Αν βγάλουμε την βιντεοκλήση απ'έξω, εγώ ψηφίζω pidgin.

silvestros έγραψε:
Χωρις να θελω να γινω ο δικηγορος του live messenger, νομιζω οτι γι'αυτο που λες φταιει η συνδεση στο Internet και οχι το προγραμμα.

tolis_01 έγραψε:silvestros έγραψε:
Χωρις να θελω να γινω ο δικηγορος του live messenger, νομιζω οτι γι'αυτο που λες φταιει η συνδεση στο Internet και οχι το προγραμμα.
Δεν ξέρω κι εγώ σίγουρα, αλλά με κάποια τραγική σύμπτωση 3 φίλοι μου τις τελευταίες βδομάδες όλο online-offline είναι, τους πετάει το msn έξω. Άλλους πάλι όχι. Μπορεί να είναι και κανας ιος (άλλοι πχ μπαίνουν online για 3-4 δευτερόλεπτα έχοντας κλειστό τον υπολογιστή)