Alexandros έγραψε:Ότι άμα το φορτώσεις με πάνω από 40-50 addons σου γίνεται μπάχαλο και δεν μπορείς να το συμμαζέψεις.
Χωρίς να θέλω να ανοίξω flame, γιατί σου κάνει εντύπωση αυτό;
Τι περιμένουμε δηλαδή με 40-50 πρόσθετα φορτωμένα;
Αν βάλει κανείς στο ubuntu 40-50 πακέτα από άλλες διανομές δεν νομίζω πως θα κάνει σε κανένα εντύπωση το ότι το σύστημα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανταποκρίνεται σωστά μετά. Το ίδιο πράγμα είναι, τα πρόσθετα είναι μεν φτιαγμένα για να δουλεύουν στον Firefox, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να δουλέψουν και όλα μαζί, ούτε είναι δυνατόν να ελεγχθούν για τη συμβατότητα μεταξύ τους.
έγραψε:Π.χ. εμένα δεν δουλεύει το back button, συνήθως δεν παίζει τα video, μέχρι πρόσφατα δεν άνοιγε την επιλογή bcc στο yahoo και όταν πάω να κάνω fwd ένα e-mail συνήθως τα συννημμένα είτε αλλάζουν κατάληξη (γίνονται .eml) ή αποκτούν μέγεθος 1kb.
Όπως είπες κι εσύ, για κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις δεν ευθύνεται ο Firefox.
Μου προκαλεί ακόμα εντύπωση το ότι υπάρχει πάντα τόσος κόσμος που βλέπει αρνητικά σημεία αλλά κανείς δεν κάνει τον κόπο να τα αναφέρει έστω (για να προσφέρει κάποιος με κώδικα δεν το συζητάω καν...) εκεί που πρέπει. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις είναι προφανές ότι δημιουργούνται από πρόσθετα και υπηρεσίες, το έψαξες καθόλου; ενημέρωσες τους δημιουργούς τους ότι υπάρχουν;
Όχι πως είναι
Η τέλεια και χωρίς προβλήματα εφαρμογή αλλά μην τρελαθούμε κι εντελώς...
Και για να μην παρεξηγηθώ, το σχόλιο δεν είναι προσωπικό φίλε aleksandre, γενικότερο είναι, απλή αφορμή ήταν η δημοσίευση σου.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!