το empathy μπορεί να είναι βασικό πρόγραμμα του gnome αλλά δεν είναι διαδεδομένο και γνωστό όπως το pidgin και το emesene.....εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει....
δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος οδηγός στο forum για το emesene...
Συντονιστής: the_eye

Σίμο είναι όντως άγνωστο ή απλά δεν το προτιμούν ? Εμένα για παράδειγμα δε μου αρέσει καθόλου.. Νομίζω πως όλοι το ξέρουν αλλά δεν τους αρέσει κάτι πάνω του. Από το interface του, μεχρι τις λειτουργίες του.simosx έγραψε:(γνωρίζω ότι το pidgin είναι πρώτο στη ψηφοφορία, και ότι για παράξενο λόγο το βασικό πρόγραμμα του GNOME είναι άγνωστο στους χρήστες).

s.dalas έγραψε:Off topic:Σίμο είναι όντως άγνωστο ή απλά δεν το προτιμούν ? Εμένα για παράδειγμα δε μου αρέσει καθόλου.. Νομίζω πως όλοι το ξέρουν αλλά δεν τους αρέσει κάτι πάνω του. Από το interface του, μεχρι τις λειτουργίες του.simosx έγραψε:(γνωρίζω ότι το pidgin είναι πρώτο στη ψηφοφορία, και ότι για παράξενο λόγο το βασικό πρόγραμμα του GNOME είναι άγνωστο στους χρήστες).

panligo έγραψε:Θα μπορούσες να κάνεις ένα γενικό poll με περισσότερους IM clients.
Επέλεξα pidgin για τους παρακάτω λόγους:
1)Είναι πολύ ποιο εύχρηστο από τα υπόλοιπα.
2)Έχει πάρα πολλά plug-ins για πολλά και διάφορα επιπλέον πράγματα.
3)Είναι πολύ παραμετροποιήσημος.
4)Είναι πολύ ποιο εμφανίσιμο πρόγραμμα.
5)Βγαίνουν συνεχώς νέες εκδόσεις του προγράμματος, κάνοντάς το ακόμα ποιο σταθερό, περισσότερο εύχρηστο και με νέες δυνατότητες.
Το μόνο μειονέκτημα του pidgin είναι ότι δεν υποστηρίζει βίντεο αλλά τι να το κάνω αφού δεν έχω κάμερα...

Λείπουν οι επιλογές "άλλο" και "κανένα".