ασφάλεια από επιθέσεις στο internet καί hide IP προγράμματα  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: ασφάλεια από επιθέσεις στο internet καί hide IP προγράμμ

Δημοσίευσηαπό stavrosLinux » 14 Δεκ 2010, 10:09

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:
stavrosLinux έγραψε:υπάρχουν και άλλες λύσεις;

Secure Shell or SSH
http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Shell

GNU Privacy Guard
http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Privacy_Guard

Αν εννοείς λύσεις για προστασία από το firesheep, το SSH είναι η βάση της δεύτερης μου πρότασης.
Το GNUPG, τώρα είναι μια άριστη προσέγγιση σε ότι αφορά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά προστατεύει μόνο το περιεχόμενο τους.
Ελπίζω να δουν το νήμα κι άλλοι γιατί πιθανότατα υπάρχουν κι άλλες λύσεις που δεν ανέφερα/γνωρίζω εγώ κι είναι ένα αρκετά σημαντικό θέμα.

μπορούν να αναλυθούν από τον simosx που ασχολείται με τέτοια θέματα, απλώς τα ανέφερα για κουβέντα-ενημέρωση.
Επ. Γνώσεων: Linux, Μέτριο┃ Προγρ/σμός, Όχι ┃ Αγγλικά, Kαλά
PC's: i) Lubuntu 13.10 @ Lenovo G550 "Droopy" broadcom BCM4312 {PCI-ID 14e4:4315} Intel GMA 4500MHD
ii) CentOS 6.4 @ "Speedy Gonzales" Core2duo E6400 2.13 Gz, ATI Radeon X1950 (free driver)
iii) Lubuntu 13.10 @ "monkey" Pentium D 3.40 GHZ, NV44 [GeForce 6200 LE](rev a1)
Άβαταρ μέλους
stavrosLinux
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Re: ασφάλεια από επιθέσεις στο internet καί hide IP προγράμμ

Δημοσίευσηαπό BEGINER001 » 18 Ιαν 2011, 18:43

Μια που αναφερεστε σε proxy kai hide IP θελω και εγω την γνωμη σας για το εξης:

Εγω εχω μονιμα ρυθμισμενο τον firefox να συνδεεται μεσω του proxy.otenet.gr και μαλιστα δεν παρατηρω καμμια ουσιαστικη αλλαγη στην ταχυτητα. Ποια είναι η γνώμη σας; δεν προσφέρει καποια ασφαλεια αυτο; γιατι να κανω απ ευθειας συνδεση στο διαδίκτυο αφου μπορω μέσα από τον proxy της οτενετ με ελάχιστες διαφορές στην ταχυτητα.
Γνώσεις ⇛ Linux: καλό ┃ Προγραμματισμός: python ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛Mint 18.1 Mate
BEGINER001
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet