Αισχος η τελευταια αναβαθμιση Firefox  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Αισχος η τελευταια αναβαθμιση Firefox

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 04 Μάιος 2014, 10:23

Οκ, βασικά δεν είχα σκοπό να γράψω άλλα (και δεν είναι τυχαίο πως σπανίως πλέον γράφω στο φόρουμ), αλλά...
spirosmeg έγραψε:Καλημέρα
Ο διάλογος μας εχει σίγουρα επίπεδο,

Wow, πρέπει να έχεις βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη, έτσι; :?

Για να δούμε...
  • Εσύ από τη μία μεριά βάζεις τη λέξη «αίσχος» στον τίτλο του θέματος μόνο και μόνο για να προκαλέσεις, συνεχίζεις με χαρακτηρισμούς όπως «καταστροφική αναβάθμιση στον Firefox 29», «είναι το απόλυτο αίσχος», «έχω πάρει με πολυ στραβό ματι την δουλειά», «να πάρουν πίσω το μέγα λάθος τους την χειρότερη σφαξω-αναβάθμιση στην ιστορία», «καθιέρωση της αηδίας "Unity"».

Καλά που κράτησες επίπεδο...
    Αναρωτιέμαι ποιος είναι αυτός ο «ήπιος τρόπος που έγραψες την δυσαρέσκειά σου στην ομάδα υποστήριξης του Mozilla».

• Ο άλλος ο ανίδεος υποθέτει πως όποιος διαφωνεί μαζί του έχει κολλήσει στο παρελθόν, δεν ξεχνάει να κάνει στο μεταξύ μια διαφήμιση του gnome shell (φυσικά...) και γράφει ένα κείμενο μεγέθους 282 (διακοσίων ογδόντα και δύο!!!) λέξεων με επιχειρήματα όπως «πιστέψτε με»(ok, έλιωσα στο γέλιο λέμε...) «Προσωπικά χαίρομαι που κάποιοι τολμούν» και «το θεωρώ και αναγκαίο για την εξέλιξη» (αντικειμενικά δοσμένοι όλοι οι παραπάνω λόγοι, έτσι; :mrgreen: ), χωρίς να αλλάξει καν μια γραμμή!!!.

(Διάολε, το έβαλα στον gedit μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ πως κάποιος είναι δυνατόν να γράφει έτσι!!!)

(καλά, είναι και καλές για touch screen, αλλά δεν έχουμε touch screen, αλλά δεν πειράζει γιατί κάποτε θα έχουμε όλοι touch screen, τέλος πάντων το πιάσαμε το νόημα...)
Θα ήθελα πολύ έτσι από περιέργεια ρε αδερφέ να μου δείξεις ένα παράδειγμα διαλόγου χωρίς :mrgreen: επίπεδο κι επιχειρήματα...
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 04 Μάιος 2014, 10:49

Μια χαρα φαινεται ο 29 εγω παντως τον προτιμω
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό spirosmeg » 04 Μάιος 2014, 12:26

fkol k4 έγραψε:Wow, πρέπει να έχεις βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη, έτσι;

Σίγουρα οχι με τα κ@λ.δάκτυλα, εννοούσα...

fkol k4 έγραψε:Για να δούμε...

ΚΟΥΛΑΡΕ συμφορουμήτη, δεν φανταζόμουν οτι υπάρχουν άτομα στο αγαπημένο μας φόρουμ που αντί να αλληλοβοηθουν στραβό κοιμούνται και τα παίρνουν λοξά μερικά υποτυπώδες θέματα... Δικαίωμα του κάθε ενός είναι να θεωρεί σφάξω-αναβαθμιση και αηδία κούλαρε και αν έρθεις στα 50+ και με τα γιγαντο-προβλήματα της σημερινής κατάστασης θα με θυμηθείς ίσως...

fkol k4 έγραψε:Καλά που κράτησες επίπεδο...
Αναρωτιέμαι ποιος είναι αυτός ο «ήπιος τρόπος που έγραψες την δυσαρέσκειά σου στην ομάδα υποστήριξης του Mozilla».

Να είσαι σίγουρος οτι πήραν το μήνυμά μου με σεβασμό και φιλική διάθεση...

Μέχρι και η σύνταξη των αναγραφόμενων μας σε ενόχλησε, τι λες ρε μεγάλε επειδή λείπουν οι γραμμές μας δεν είδες ειδικά το ποστ μου βγάζει μάτια από ορθογραφία όπως σε πολλά που αναρτούνται εδώ μέσα και με έχουν κάνει να ξεχάσω τα Ελληνικά μου!
Αλλά επειδή άνοιξες θέμα χωρίς προηγούμενο όπως διακρίνω.... Φιλικά σε παρακαλώ μέχρι εδώ!!!

Ζήτω συγνώμη από όλους σας, και ειδικά από τους διαχειριστές για το Off topic των παραπάνω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τελευταία επεξεργασία από spirosmeg και 04 Μάιος 2014, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux Mέτριo ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Χάλια ┃
1.Desktop: Λειτ. ⇛ Ubuntu ΜΑΤΕ 14.04 64bit
M/B ⇛ GIGABYTE 990FXA-D3┃CPU ⇛ AMD FX 8120 Black edition┃RAM ⇛ DDR3/1866/8GB┃Κάρτα Γραφ. ⇛ ΑΤΙ GIGABYTE 5770┃Δίκτυο ⇛ eth0 Realtek RTL8111/8168B Gigabit Eth controller
2.Laptop: Fujitsu Xi 2428┃Λειτ. ⇛ Ubuntu ΜΑΤΕ 14.04 32bit

Μην προσπαθείς να διορθώσεις μια μ@$!! κάνοντας ακόμα μία.
Άβαταρ μέλους
spirosmeg
punkTUX
punkTUX

Launchpad: mesilikas
Εκτύπωση

Re: Αισχος η τελευταια αναβαθμιση Firefox  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό Learner » 04 Μάιος 2014, 12:54

fkol k4 έγραψε:Πιάνει περισσότερο χώρο από την οθόνη.Το σημαντικό πράγμα δεν είναι το εκάστοτε πρόγραμμα, αλλά αυτό που κάνεις με αυτό. Το θέμα δεν είναι να βλέπεις περισσότερο Firefox, αλλά περισσότερο Internet.

Αυτό το «πρόβλημα» πάντα το έλυνα (επειδή έχω κι εγώ laptop, πόσο μάλλον όσοι έχουν tablets), με το F11. Και βλέπεις μόνο Internet και καθόλου Firefox.

spirosmeg έγραψε:Αν υπάρχει περίπτωση να μπορω να γυρίσω πισω στον Firefox 28 ας μας πει κάποιος τον τρόπο γαιτι δεν εχω άλλη υπομονή...

Κάνεις απεγκατάσταση του 29
και αν δεν έχεις διαγράψει την cache του apt θα υπάρχει ο 28 εκεί μέσα σε .deb πακέτο (αλλιώς τον βρίσκεις ψάχνοντας το Web). Τον εγκαθιστάς
και για να μην γίνει αναβάθμιση κάνεις ένα hold στο πακέτο του Firefox μέσω του dpkg
Κώδικας: Επιλογή όλων
echo firefox hold | sudo dpkg set-selections
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό spirosmeg » 04 Μάιος 2014, 12:59

Learner έγραψε:Κάνεις απεγκατάσταση του 29
και αν δεν έχεις διαγράψει την cache του apt θα υπάρχει ο 28 εκεί μέσα σε .deb πακέτο (αλλιώς τον βρίσκεις ψάχνοντας το Web). Τον εγκαθιστάς
και για να μην γίνει αναβάθμιση κάνεις ένα hold στο πακέτο του Firefox μέσω του dpkg

Σε ευχαριστώ πολύ θα προχωρήσω άμεσα, να είσαι καλά!
M/B ⇛ GIGABYTE 990FXA-D3┃CPU ⇛ AMD FX 8120 Black edition┃RAM ⇛ DDR3/1866/8GB┃Κάρτα Γραφ. ⇛ ΑΤΙ GIGABYTE 5770┃Δίκτυο ⇛ eth0 Realtek RTL8111/8168B Gigabit Eth controller

Άβαταρ μέλους
spirosmeg
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 04 Μάιος 2014, 13:06

spirosmeg έγραψε:Σίγουρα οχι με τα κ@λ.δάκτυλα, εννοούσα...

Δηλαδή οτιδήποτε δεν πέφτει τόσο χαμηλά είναι εντάξει; Αυτό είναι πολύ χαμηλός στόχος, έτσι κι αλλιώς αν πέφταμε εκεί θα φεύγαν τα ποστ για τον άλλο κόσμο.
spirosmeg έγραψε:ΚΟΥΛΑΡΕ συμφορουμήτη

Δεν χρειάζεται να κουλάρω εγώ. Μια χαρά ήρεμος είμαι και προσέχω τι και πως γράφω.
spirosmeg έγραψε:δεν φανταζόμουν οτι υπάρχουν άτομα στο αγαπημένο μας φόρουμ που αντί να αλληλοβοηθουν στραβό κοιμούνται και τα παίρνουν λοξά μερικά υποτυπώδες θέματα

Οκ, ας το πάμε κι εκεί...
  • Είμαι μέλος από τον Φεβρουάριο του 2011 (οπότε και είδα Linux για 1η φορά στη ζωή μου).
  • Έχω 1624 δημοσιεύσεις στην ενότητα «Λειτουργικό σύστημα» και άλλες τόσες στις άλλες κατηγορίες. Απαντώντας, όχι ρωτώντας. Βοηθώντας άλλους δηλαδή, όχι ζητώντας βοήθεια.
  • Έχω δημοσιεύσει 14 (δεκατέσσερις) οδηγούς στο φόρουμ, από τους οποίους τους 13 τους έχω γράψει μόνος.
  • Έχω κάνει ένα βίντεο-οδηγό, δύο παρουσιάσεις στα 2 τελευταία Ubuntu Global Jam (Mir το 2013 και BTRFS φέτος) που υπάρχουν στο κανάλι της κοινότητας.
  • Συμμετείχα στο Booth του Ubuntu στην περυσινή Fosscom και τις δύο ημέρες.
  • Είμαι μεταφραστής για το Ubuntu (όπου είμαι και διαχειριστής της ομάδας μεταφραστών) και για το Elementary και μπορείς να βρεις τις μεταφράσεις που έχω κάνει εδώ.
Τώρα δικαιούμαι να γράφω άποψη;
Εσύ που είσαι μέλος ενάμιση χρόνο παραπάνω από μένα ποιον έχεις βοηθήσει;
spirosmeg έγραψε:αν έρθεις στα 50+ και με τα γιγαντο-προβλήματα της σημερινής κατάστασης θα με θυμηθείς ίσως...

Είμαι 40 και δεν ξέρεις αν έχω προβλήματα και ποια είναι αυτά γιατί δεν τα φέρνω μέσα στο φόρουμ, γιατί είναι δικά μου και δεν αφορούν το φόρουμ ούτε και ενδιαφέρουν κανέναν.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό spirosmeg » 04 Μάιος 2014, 14:40

Σίγουρα είσαι αξιόλογο άτομο δεν νομίζω να το αμφισβήτησε κανείς ποτέ εδω μέσα, οι προσφορές σου είναι θησαυρός και εγω σ' ευχαριστώ προσωπικά με έχει βοηθήσει οδηγός σου αφάνταστα!
Τώρα μακάρι να είχα τις απαραίτητες γνώσεις και αγγλικά, χρόνο περισσότερο για να βοηθούσα και εγώ αντίστοιχα, παρόλο αυτά κατά καιρούς βάζω και εγώ κανα πετραδάκι στον πύργο για βοήθεια σε συμφορουμητες σαν τεχνικός ηλεκτρονικός και πολύχρονος χρήστης Linux και όχι μόνο πχ: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=7&t=8949&start=20#p91412 απο τότε που εχει γραφεί αυτό ειναι πάνω απο 25 το νούμερο!
Στα 40 μου είχα γεμάτες μπαταρίες στο φουλ μάλιστα για πολλά πάρα πολλά πίστεψε με (έχω προσφέρει απο το 2001 καθημερινά στην ομάδα του http://www.techteam.gr με οτι μπορούσα στην ενότητα Ubuntu Linux αργότερα παρέα με την Θαυμασια Ειρηνη http://irenegr.wordpress.com/) ολα αυτά πριν την Ίδρυση του αγαπημένου μας φορουμ εδω, κουράστηκα λοιπον όμως, κάθε μέρα είναι και πιο ζόρικη για να ακολουθείς τις εξελίξεις πλέον, αυτή και μόνο η αδυναμία σε παίρνει από κάτω...
Δεν μπορώ πιο απλά να στο εκφράσω συγνώμη αλλά εχω εντοπίσει οτι αλλάζουμε προς το παγκόσμιο συμφέρον και εν μέρη λογικό το βλέπω αφου τσάμπα δεν προχωρά τίποτα και κάποια στιγμή πρέπει να επιβιώσει το σύστημα...
Τελευταία επεξεργασία από spirosmeg και 04 Μάιος 2014, 15:19, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά

Άβαταρ μέλους
spirosmeg
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό konnn » 04 Μάιος 2014, 15:11

Θα παρακαλούσαμε να μη συνεχιστεί άλλο η αντιπαράθεση.

1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Desktop : Ubuntu 16.04 64bit
a Intel Core i3 CPU 530 2.93GHz ‖ RAM 3824 MiB ‖ Intel DH55HC -
b nVidia Device [10de:1040] (rev a1)
c eth0: Intel 82578DC Gigabit Network Connection
3 Notebook : Ubuntu 16.04 64 bit
a Intel Core i3-2365M CPU @ 1.40GHz ‖ RAM 3854 MiB ‖ LENOVO 20197
b Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller
c 5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 2230 ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E

Αυτόματη υπογραφή.
Άβαταρ μέλους
konnn
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: konnn
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vasko » 04 Μάιος 2014, 17:45

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι επειδή άλλαξε η εμφάνιση κατά 1% (δλδ το σχήμα των καρτελών) και προστέθηκαν κάποιες συντομεύσεις πάνω δεξιά (το κλασικό μενού - ναι αυτό το αναδυόμενο- υπάρχει ακόμα) μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την αναβάθμιση σαν αίσχος. Στο παραπάνω αν προσθέσουμε τις αναβαθμίσεις ασφαλείας είναι επιβεβλημένο να αναβαθμίσουμε όλοι.
L1
2 Ubuntu 14.04
3 Intel Core i3 CPU M 330 2.13GHz ‖ RAM 3823 MiB ‖ Dell Inc. Inspiron 1564
4 Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
5 eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 02) ⋮ eth2: Broadcom BCM4312 802.11b/g LP-PHY [14e4:4315] (rev 01)

L2
Ubuntu 12.04
3 Intel Atom CPU N450 1.66GHz ‖ RAM 2003 MiB ‖ Acer AO532h
4 Intel N10 Family Integrated Graphics Controller [8086:a011] {i915}
5 eth0: Atheros Inc. AR8132 Fast Ethernet [1969:1062] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002b] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
vasko
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mangelasakis » 05 Μάιος 2014, 15:44

fkol k4 έγραψε: Ο άλλος ο ανίδεος υποθέτει πως όποιος διαφωνεί μαζί του έχει κολλήσει στο παρελθόν, δεν ξεχνάει να κάνει στο μεταξύ μια διαφήμιση του gnome shell (φυσικά...) και γράφει ένα κείμενο μεγέθους 282 (διακοσίων ογδόντα και δύο!!!) λέξεων με επιχειρήματα όπως «πιστέψτε με»(ok, έλιωσα στο γέλιο λέμε...) «Προσωπικά χαίρομαι που κάποιοι τολμούν» και «το θεωρώ και αναγκαίο για την εξέλιξη» (αντικειμενικά δοσμένοι όλοι οι παραπάνω λόγοι, έτσι; :mrgreen: ), χωρίς να αλλάξει καν μια γραμμή!!!.

(Διάολε, το έβαλα στον gedit μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ πως κάποιος είναι δυνατόν να γράφει έτσι!!!)

(καλά, είναι και καλές για touch screen, αλλά δεν έχουμε touch screen, αλλά δεν πειράζει γιατί κάποτε θα έχουμε όλοι touch screen, τέλος πάντων το πιάσαμε το νόημα...)

Θα ήθελα πολύ έτσι από περιέργεια ρε αδερφέ να μου δείξεις ένα παράδειγμα διαλόγου χωρίς :mrgreen: επίπεδο κι επιχειρήματα...

Καταρχήν εγώ δεν σε πρόσβαλα ούτε σε αποκάλεσα "ανίδεο" (από που και ως που γνωρίζεις εσύ τις γνώσεις που έχω εγώ? ή μήπως με κρίνεις επειδή δεν άλλαξα καμία γραμμή? αλήθεια σε πείραξε τόσο? συγνώμη πάντως παρόλο που στο σχολείο έβγαλα βαθμό πρόσβασης 17.8 στα θεωρητικά μαθήματα ανέκαθεν ήμουν σκράπας) και παρόλο που, ναι εκφράζω την προσωπική μου γνώμη (γιατί εσύ θέλεις να μου πεις ότι είσαι αντικειμενικός στα γραφόμενα σου? ποιος άνθρωπος δεν εκφράζει την προσωπική του γνώμη με βάση τα πιστεύω του? όποιος το κάνει είναι ένα άβουλο ον χωρίς γνώμη, αυτοπεποιθηση και πιστεύω) όμως παραθέτω και επιχειρήματα. Και αν δεν σε πείθει το επιχείρημα περί touch screen οθόνες , ήλπιζα ότι θα σε πείσει το επιχείρημα ότι τα DE με ένα σωρό μενού και υπομενού είναι της δεκαετίας του 80 (ελπίζω να συμφωνείς σε αυτό).
Όσον αφορά το gnome-shell, έχω αναλύσει σε παλιότερα ποστ μου γύρω στο 2011 όταν πρωτοβγήκε, με ένα σωρό επιχειρήματα γιατί το θεωρώ το καλύτερο shell και συνάμα και το πιο εργονομικό και λειτουργικό. Δεν θα καθίσω να το ξανακάνω τώρα γιατί βγαίνουμε εκτός θέμα (για αυτό εξάλλου και δεν το έκανα και στο προηγούμενο ποστ). Αλλά το αναφέρω συνέχεια γιατί πραγματικά η απαξίωση και περιοθωριοποίηση που έχει πλέον το gnome-shell με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στήριξη για βελτίωση, είναι από τα πράγματα που με έχουν ενοχλήσει περισσότερο τον τελευταίο καιρό στον κόσμο του linux μιας και είναι το αγαπημένο μου DE.
Linux: 5ετής χρήση ┃ Προγραμ: μόνο C προς το παρών ┃ Αγγλικά: Μέτριος προς καλός
Desktop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64 - Debian testing amd64
CPU: 4x AMD Phenom II X4 955 ‖ RAM 8000 MiB ‖ Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
[Radeon HD 4200] Radeon HD 7750 ⎨1002:9710⎬
RTL8111/8168B PCI ⎨10ec:8168⎬ (rev 02)
Laptop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64
4x Intel Core i3 M 330 2.13GHz ‖ RAM 3628 MiB ‖ Sony Corporation VPCEB1J1E
Intel VGA [8086:0046] (rev 02)
eth0: [11ab:4381] (rev 11) ⋮ wlan0: AR9285 [168c:002b] (rev 01)
mangelasakis
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet