Με το δεξι κλικ , ποτε ανοιγει το adblock, ποτε το smiley xtra, ποτε κανει save as, ποτε ... κλπ κλπ κλπ

Συντονιστής: the_eye
mrjack έγραψε:Εχει συναντησει κανεις προβλημα με το δεξι κλικ σε link και εικονες ;
Με το δεξι κλικ , ποτε ανοιγει το adblock, ποτε το smiley xtra, ποτε κανει save as, ποτε ... κλπ κλπ κλπ
mrjack έγραψε::?![]()
Εκλεισε ο υπολογιστης επειδη τελειωσε η μπαταρια και το ξεχασα. Ανοιγοντας το ο firefox τα εχει πραγματικα παιξει.
Δεν θυμαται κανεναν κωδικο, η μπαρα με σελιδοδεικτες φαινεται αλλα εχουν φυγει ολα, δεν μπορω να κανω καινουριους σελιδοδεικτες.
Καφε φορα που τον κλεινω κανονικα, την επομενη που τον ξεκινω μου λεει να ξεκινησει απο εκει που ημουν η να ξεκινησε καινουριο παραθυρο , το μηνυμα δηλαδη που μας δινει οταν τον κλεινουμε αποτομα . Επισης δεν παιζει σωστα οτι υπαρχει σε flash, κολλαει !
Αυτα μεχρι τωρα!![]()
edit : Δεν δουλευουν και οι επιλογες "εμπρος" και "πισω"
aflaouras έγραψε:Εχω το εξής προβλημα με τον firefox..Στην εργαλειοθηκη πλοηγησης και στην εργαλειοθηκη σελιδοδεικτων τα γραμματα ειναι πολυ μικρα...Δηλαδη πληκτρολογω ενα site και μου βγαινουν τα ματια για να δω τι εχω πληκτρολογιση...Στην σελίδα ειναι ολα οκ...
Εχω 8.10 με kde