έγραψε:
Σε Ubuntu 8.10 αν έχουμε πρόβλημα με το flash, μπορούμε να αφαιρέσουμε το πακέτο flashplugin-nonfree και να εγκαταστήσουμε το adobe-flashplugin από το Synaptic (οι αλλαγές ίσως χρειαστούν ένα logout-login ώστε να εφαρμοστούν).
Συντονιστής: the_eye
έγραψε:
Σε Ubuntu 8.10 αν έχουμε πρόβλημα με το flash, μπορούμε να αφαιρέσουμε το πακέτο flashplugin-nonfree και να εγκαταστήσουμε το adobe-flashplugin από το Synaptic (οι αλλαγές ίσως χρειαστούν ένα logout-login ώστε να εφαρμοστούν).
markip έγραψε:εγω εχω προβλημα με τον ηχο στον firefox. Οταν παιζει ενα βιντεο ενω μπορω να το δω δεν εχω καθολου ηχο. Να πω εδω οτι τα ακουστικα που εχω ειναι usb. Yπαρχει κανενας τροπος να μπορεσω να ακουσω τα βιντεο με τα ακουστικα usb?
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:markip έγραψε:εγω εχω προβλημα με τον ηχο στον firefox. Οταν παιζει ενα βιντεο ενω μπορω να το δω δεν εχω καθολου ηχο. Να πω εδω οτι τα ακουστικα που εχω ειναι usb. Yπαρχει κανενας τροπος να μπορεσω να ακουσω τα βιντεο με τα ακουστικα usb?
Δηλαδή τα ακουστικά σου δουλεύουν γενικά και δεν δουλεύουν με τον Firefox μόνο;
Τσέκαρε τον ελεγκτή ήχου, τα βλέπει εκεί το σύστημα;
έγραψε:Πως μπορω να τσεκαρω τον ελεγκτη ηχου?
sudo apt-get update && sudo apt-get install firefox-3.5
aflaouras έγραψε:Hello guys!
Προσπάθησα να εγκαταστήσω (ή να κάνω upgrade , δεν είμαι σίγουρος ) το firefox 3 se firefox 3.5 με την εντολή
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get update && sudo apt-get install firefox-3.5
Το αποτέλεσμα είναι να εγκατασταθεί το Shiretoko web browser που είναι μάλλον μία beta του firefox 3.5
To πρόβλημα είναι ότι αυτό το πρόγραμμα δεν με αφήνει να το κάνω απεγκατάσταση...Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το κάνω απεγκατάσταση , και να βάλω το firefox 3.5?
ευχαριστώ εκ των προτέρων!