Ratio Master

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Ratio Master

Δημοσίευσηαπό sklpr » 11 Οκτ 2008, 15:34

ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ RATIO MASTER(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ RATIO) στο ubuntu? ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ στο ubuntu FORUMS ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ μGUE (ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ : :x (ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΗΤΑΝ .EXE ΚΑΙ ΣΤΟ SYNAPTIC ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ). . . ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :ugeek:
sklpr
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: RATIO MASTER στο ubuntu ΥΠΑΡΧΕΙ?

Δημοσίευσηαπό sentient6 » 11 Οκτ 2008, 15:43

Καταρχήν καλως ήλθες... Θα σε παρακαλο'υσα να μην χρησιμοποιείς κεφαλαία και να ρίξεις μία ματιά στο link της υπογραφής μου...

Το πρόγραμμα που λες, δεν το ξέρω, αλλά αν εχεις το .exe, δοκίμασε να το τρέξεις με το wine (υπάρχει στο synaptic)..

αυτά :)
Άβαταρ μέλους
sentient6
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: RATIO MASTER στο ubuntu ΥΠΑΡΧΕΙ?

Δημοσίευσηαπό sklpr » 11 Οκτ 2008, 15:55

μαλιστα :P ευχαριστω :) καλως σας βρηκα !! :shock: θα το δοκιμάσω.εδω εξηγει τι ειναι το ratio master : http://www.fullandfree.info/software/ratio-master-v175/ . Αυτο το wine επειδη εχω δει και σε καποια αλλα post ανοιγει οποιοδηποτε αρχειο .exe που υπαρχει στα windows ? και μπορω δηλαδη ετσι να εχω εφαρμογες στο ubuntu που ειναι ιδιες και στα windows? ας πουμε το windows live messenger το κατεβαζω απο το site του msn και το ανοιγω με το wine και ετσι παιζει στο linux? :geek:
sklpr
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Ratio Master

Δημοσίευσηαπό Nsk » 11 Οκτ 2008, 17:00

Δες viewtopic.php?f=9&t=908. Για msn αν δεν κάνω λάθος πρέπει να υπρχουν άλλες εφαρμογές για linux ψαξέ στο στο forum για ανάλογα θέματα.Tο wine δεν υποστηρίζει όλλες τις εφαρμοφές για περισσότερα δες εδώ http://www.winehq.org/
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Χαμηλό / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 10.10

Για όποιον τολμάει MyBryte!!!!
Άβαταρ μέλους
Nsk
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 11 Οκτ 2008, 17:21

Θα πρέπει ωστόσο να σε προειδοποιήσω οτι η χρήση αυτού ή παρεμφερών προγραμμάτων αυτομάτως θα σημάνουν την απομακρυνσή σου (ban) απο τους trackers στους οποίους θα το χρησιμοποιήσεις.
Για να μην αναφέρω οτι είναι αντελώς αντίθετο στην όλη φιλοσοφία του P2P.
Aν και η παρατήρησή μου είναιάσχετη με την απορία σου,εντούτοις όφειλα να στο επισημάνω.
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sklpr » 11 Οκτ 2008, 21:10

Ωχ Σοβαρα ? ε καλα τοτε γιατι το εχουν βγαλει δεν χρησιμευει καπου? Ευχαριστω δεν το ηξερα
sklpr
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό madmetal » 11 Οκτ 2008, 22:39

headless έγραψε:Θα πρέπει ωστόσο να σε προειδοποιήσω οτι η χρήση αυτού ή παρεμφερών προγραμμάτων αυτομάτως θα σημάνουν την απομακρυνσή σου (ban) απο τους trackers στους οποίους θα το χρησιμοποιήσεις.
Για να μην αναφέρω οτι είναι αντελώς αντίθετο στην όλη φιλοσοφία του P2P.
Aν και η παρατήρησή μου είναιάσχετη με την απορία σου,εντούτοις όφειλα να στο επισημάνω.

συμφωνω απολυτα..
εκτος του οτι δεν συμφωνει με την φιλοσοφια του P2P και ειδικα των private trackers (που για αυτους χρειαζεσαι καλο ratio) , στους περισσοτερους trackers αν σε εντωπισουν σε διαγραφουν αμεσως..
madmetal
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet