μήπως ξέρει κανείς πως μπορω να κάνω back-up δλδ να αποθηκεύσω κάπου τους σελιδοδείκτες του browser μου(firefox) Που βρίσκονται στην εργαλειοθήκη?
σας ευχαριστώ!
Συντονιστής: the_eye
.

linuxs έγραψε:μήπως ξέρει κανείς πως μπορω να κάνω back-up δλδ να αποθηκεύσω κάπου τους σελιδοδείκτες του browser μου(firefox) Που βρίσκονται στην εργαλειοθήκη?
σας ευχαριστώ!

.
Epirotes έγραψε:Μπορείς επίσης να πας στον firefox -> Οργάνωση σελιδοδεικτών -> Εξαγωγή ΗΤΜL.
.
linuxs έγραψε:απλά ήθελα μια επιβεβαίωση...

Αμα κανεις αναβαθμιση σε νεα εκδοση του Firefox σου κραταει αυτοματα ολους τους σελιδοδεικτες και τις αλλες προτιμησεις που ειχες στην προηγουμενη εκδοση.linuxs έγραψε:Μια παρατήρηση μόνο...τους έχω βγάλει και αποθηκεύσει σε file.html, οπότε για να τους βάλω στο "νέο" firefox αντι για εξαγωγή κάνω εισαγωγή το "file.html"..

2010 έγραψε:Αμα κανεις αναβαθμιση σε νεα εκδοση του Firefox σου κραταει αυτοματα ολους τους σελιδοδεικτες και τις αλλες προτιμησεις που ειχες στην προηγουμενη εκδοση.linuxs έγραψε:Μια παρατήρηση μόνο...τους έχω βγάλει και αποθηκεύσει σε file.html, οπότε για να τους βάλω στο "νέο" firefox αντι για εξαγωγή κάνω εισαγωγή το "file.html"..
Ενδεχομενως να μην χρειαζοταν να γινει αυτη η αποθηκευση που συζηταμε.
.