Προβολή νέας καρτέλας στον Chromium  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Προβολή νέας καρτέλας στον Chromium

Δημοσίευσηαπό dim459 » 05 Δεκ 2010, 02:18

Όταν ανοίγουμε στον Chromium ένα link σε new tab, υπάρχει η δυνατότητα να προβάλλεται απευθείας το περιεχόμενο του new tab, χωρίς να το επιλέγουμε εμείς (όπως στο firefox) ; Είναι αρκετά ενοχλητικό να πρέπει να πηγαίνω και να κάνω κάθε φορά κλικ πάνω στο tab, αφού το ανοίγω προφανώς θέλω να το δω.
Από ένα πρόχειρο ψάξιμο στο google δεν έβγαλά άκρη, είδα μόνο ότι ζητούσαν αυτή τη δυνατότητα, γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ;
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Re: Προβολή νέας καρτέλας στον Chromium

Δημοσίευσηαπό pros » 05 Δεκ 2010, 02:36

Off topic:
dim459 έγραψε:Aυτό το avatar είναι αρκετά ΕΥΠΡΕΠΕΣ ; ; ;

Ναι...
Δικαιούσαι μια απάντηση.
Ούτε σεμνότυφοι είμαστε και προσπαθούμε να μην φερόμαστε σαν μπάτσοι,
αν και καμιά φορά μπορεί να μην τα καταφέρνουμε...
Το avatar που απομακρύνθηκε (επειδή δεν απάντησες στο πμ) πιστέψαμε ότι μπορεί
να προσβάλλει γυναίκες μέλη, ή να θεωρηθεί υπερβολικό από κάποιον γονιό.
Μην ξεχνάς ότι ελπίζουμε το φόρουμ να το παρακολουθούν και μικρά παιδιά...
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 05 Δεκ 2010, 20:29

Off topic:
ΟΚ, θα σου εκθέσω κι εγώ δύο-τρεις σκέψεις μου και κατόπιν θα αφαιρέσω το εν λόγω ερώτημα από την υπογραφή μου, αφού όντως δεν έχω διαπιστώσει κι εγώ κάποια κρίση σεμνοτυφίας εδώ μέσα ή ενοχλητικής συμπεριφοράς από τους διαχειριστές και ως εκ τούτου δε βρίσκω το λόγο να παραμείνει και να αφήνει υπόνοιες υποβόσκουσας αντιδικίας.
Για όσους διαβάζουν το παρόν και έχουν απορία περί του αντικειμένου της συζήτησης, διευκρινίζω ότι το αφαιρεθέν avatar αποτελείτο από τρεις, μάλλον αμφιβόλου αισθητικής, γυναικείους πισινούς οι οποίοι ήταν παρατεταγμένοι κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να σχηματίζουν τον κύκλο του ubuntu και από πάνω έφερε το λογότυπο του ubuntu.
Πάμε λοιπόν :
έγραψε:Το avatar που απομακρύνθηκε (επειδή δεν απάντησες στο πμ)

Είναι γεγονός πως αντιλήφθηκα την ύπαρξη των μηνυμάτων, αλλά και αυτή καθεαυτή την αφαίρεση του avatar καμιά εικοσαριά μέρες μετά την αποστολή τους, αφού δε φημίζομαι για την παρατηρητικότητά μου και η πραγματικότητά είναι πως δεν τραβάω κανένα ιδιαίτερο ζόρι σχετικά με το avatar, άλλωστε ουδέποτε στο παραλθόν είχα κάποιο.
έγραψε:πιστέψαμε ότι μπορεί
να προσβάλλει γυναίκες μέλη

Κατ' αντιστοιχία φαντάζομαι ότι αν επρόκειτο για αντρικούς πισινούς θα μπορούσε να προσβάλει άντρες μέλη.
έγραψε:ή να θεωρηθεί υπερβολικό από κάποιον γονιό.
Μην ξεχνάς ότι ελπίζουμε το φόρουμ να το παρακολουθούν και μικρά παιδιά...

Όπως εγώ και οι δύο κόρες μου σχεδόν 11 και 14 ετών αντίστοιχα, οι οποίες συχνά διαβάζουν τα λεγόμενα εδώ μέσα, ιδιαίτερα η μικρή, η οποία είναι αυτή που ανακάλυψε κάπου αυτήν τη φωτογραφία και όλοι μας τη βρήκαμε σατιρική και αστεία, οπότε και μπήκε ως avatar.
Δεν ξέρω αν ως οικογένεια είμαστε πιο χαλαρής ηθικής από το αναμενόμενο, αλλά είμαι σίγουρος ότι η κρίση περί σεμνού ή ασέμνου δεν μπορεί να είναι ποτέ αυτοτελής, αλλά βρίσκεται πάντα σε συνάρτηση με το τι επικρατεί και εμφανίζεται τριγύρω μας ανά εποχή.
Λόγω ιδιότητας (δικηγόρος), μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ακόμη και η ελληνική δικαιοσύνη, που δε φημίζεται ως ανοιχτόμυαλη, δε θα επιλαμβάνετο ποτέ μιας αντίστοιχης εικόνας θεωρώντας το χαρακτήρα της άσεμνο.
Αυτά...
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pros » 05 Δεκ 2010, 21:10

Off topic:
:)
Ευχαριστώ για την ανάλυση, που βοηθάει επιπλέον να τονιστούν ένα δύο σημεία και για τα υπόλοιπα μέλη...

pros έγραψε:Ούτε σεμνότυφοι είμαστε και προσπαθούμε να μην φερόμαστε σαν μπάτσοι,
αν και καμιά φορά μπορεί να μην τα καταφέρνουμε...

Αυτό καλό είναι να μην το ξεχνάει κανείς!
dim459 έγραψε:Κατ' αντιστοιχία φαντάζομαι ότι αν επρόκειτο για αντρικούς πισινούς θα μπορούσε να προσβάλει άντρες μέλη.

Σαφώς, ναι!
dim459 έγραψε:Λόγω ιδιότητας (δικηγόρος), μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ακόμη και η ελληνική δικαιοσύνη, που δε φημίζεται ως ανοιχτόμυαλη, δε θα επιλαμβάνετο ποτέ μιας αντίστοιχης εικόνας θεωρώντας το χαρακτήρα της άσεμνο.

Αυτό μπορώ να το πιστέψω, αλλά ο δικαστής συνήθως κρίνει ανά περίπτωση, ενώ εμείς αναγκαστήκαμε κάποια στιγμή
να βάλουμε γενικούς κανόνες (μια κόκκινη γραμμή) για να μην αναλωνόμαστε σε μη παραγωγικές για τον κύριο σκοπό του φόρουμ συζητήσεις.

Ελπίζω να δικαιολογήσεις την υπερβολική μας ευαισθησία λόγω «αυξημένου αισθήματος ευθύνης»
και να σε καλύπτω με τις απαντήσεις μου.
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 05 Δεκ 2010, 21:22

Τώρα παρατήρησα οτι αφήνει ο chromium το νέο tab κλειστό και σε αφήνει σε αυτό που διαβάζεις. Δεν το είχα παρατηρήσει σα μόνιμος χρήστης και οπαδός της αλεπούς... Όσο το έξαψα όμως δεν μπόρεσα να βρω κάτι...
...Open minds using open source...
Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω | Προγραμματισμός: Πολύ λίγα | Αγγλικά: οφ κορς
Desktop -> Dual Core 2.5GHz, 5Gb of Ram, 640Gb HD, Nvidia 9500GT + Ubuntu 13.10 = Life is simple...
Notebook -> 10.04 dual boot Win 7 σε lenovo ideapad U350
;) Οδηγός προς Νεοεισερχομένους ;) Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες ;) http://UbuntuForums.org ;)
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Re: Προβολή νέας καρτέλας στον Chromium  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό karx » 05 Δεκ 2010, 21:53

Χρησιμοποιώ smooth gestures και εκεί έχει επιλογή γι'αυτό που ζητάς, αλλά αυτό δεν είναι λύση.
Το πιο εύκολο θα ήταν να βάλεις κανένα extension αφού και εγώ δεν ξέρω από που να αλλάξεις αυτή τη συμπεριφορά.
Παραδείγματα με ένα πρόχειρο ψάξιμο:
https://chrome.google.com/extensions/de ... gdbg?hl=en
https://chrome.google.com/extensions/de ... acla?hl=en
https://chrome.google.com/extensions/de ... ecnf?hl=en
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά, Γαλλικά: Πολύ καλά
Λειτουργικό ⇛ Fedora 15 32bit σε Toshiba Satellite L40
Προδιαγραφές ⇛ Pentium Dual-Core T2330 │ 2GB │ Intel Mobile GM965/GL960 Integrated │ Intel 82801H HD Audio │ TFT 15.4"
Άβαταρ μέλους
karx
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 05 Δεκ 2010, 23:43

@karx
Εγκατέστησα το extension από το πρώτο link που έδωσες.
Τέλειο !
Ευχαριστώ πολύ !
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet