Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω που έχω το πρόβλημα, γιατί έκανα επανεκκίνηση και τίποτα...
Συντονιστής: the_eye

medigeek έγραψε:Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το firefox sync;
simosx έγραψε:Δες στο http://support.mozilla.org/en-US/kb/Fir ... 0on%20exit για περισσότερα.
simosx έγραψε:Τώρα, η προεπιλογή έχει αλλάξει. Για να τη βάλεις πίσω,
1. γράφεις στη διαδρομή about:config και πατάς Enter
2. ψάχνεις για το browser.showQuitWarning και το θέτεις σε αληθές.
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:1) Βεβαιώσου ότι δεν ήσουν ή δεν έχεις ορίσει μόνιμη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης ( αν έχεις ορίσει στις ρυθμίσεις απορρήτου: «Ιστορικό > Ο Firefox θα: Χρησιμοποιεί προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για το ιστορικό > Μόνιμη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης» ) και ότι ο Firefox διατηρεί ιστορικό.
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:2) Βεβαιώσου ότι δεν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που κάνει εκκαθάριση του ιστορικού (janitor νομίζω; δεν μου έρχεται το όνομα του τώρα).
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να επαναφέρεις τη συνεδρία σου και από την αρχική σελίδα του Firefox (about:home) πατώντας το «Επαναφορά προηγούμενης συνεδρίας».
Αν αυτό δεν επαναφέρει τη συνεδρία τότε μάλλον δεν την αποθηκεύει.

moritz έγραψε:simosx έγραψε:Τώρα, η προεπιλογή έχει αλλάξει. Για να τη βάλεις πίσω,
1. γράφεις στη διαδρομή about:config και πατάς Enter
2. ψάχνεις για το browser.showQuitWarning και το θέτεις σε αληθές.
Αυτές τις ρυθμίσεις από πού θα τις κάνω;
moritz έγραψε:Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:2) Βεβαιώσου ότι δεν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που κάνει εκκαθάριση του ιστορικού (janitor νομίζω; δεν μου έρχεται το όνομα του τώρα).
πώς θα βεβαιωθώ γι αυτό;
moritz έγραψε:Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να επαναφέρεις τη συνεδρία σου και από την αρχική σελίδα του Firefox (about:home) πατώντας το «Επαναφορά προηγούμενης συνεδρίας».
Αν αυτό δεν επαναφέρει τη συνεδρία τότε μάλλον δεν την αποθηκεύει.
Εννοείς από το μενού: Επεξεργασία > Προτιμήσεις > Γενικά > Αρχική Σελίδα ; Γιατί δεν βρίσκω κάποιο άλλο μενου

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Όχι, εννοώ από την προεπιλεγμένη αρχική σελίδα του Firefox, αν γράψεις στην εργαλειοθήκη διευθύνσεων «about:home» και πατήσεις enter θα πρέπει να δεις την κανονική αρχική σελίδα του Firefox η οποία έχει το κουμπί «Επαναφορά προηγούμενης συνεδρίας».
[...]
btw, μήπως έχεις βάλει κάποια επέκταση σαν το Tab Mix Plus, Session Manager, SessionSaver κλπ;

moritz έγραψε:
Δεν μου λέει πουθενά "επαναφορά προηγούμενης συνεδρίας", εκτός πια αν έχω τυφλωθεί!!
Και όχι δεν νομίζω πως τρέχω κάποιο από τις επεκτάσεις, δεν είμαι όμως και σίγουρος.

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Αχμμ.. κανονικά θα έπρεπε να στο βγάζει...
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Όταν λες πως δεν είσαι σίγουρος αν τρέχεις τις επεκτάσεις τι εννοείς; «Firefox > Πρόσθετα > Επεκτάσεις» για να δεις ποιες είναι ενεργές και πες μας ποιες επεκτάσεις έχεις γιατί μάλλον υπάρχει πρόβλημα εκεί.
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Κάτι ακόμα, μπορείς να δεις στο about:config αν υπάρχει το φίλτρο «browser.sessionstore.enabled» και αν η τιμή του είναι true;

apt-cache policy firefoxfirefoxfirefox -safe-mode