Συντονιστής: the_eye

mangelasakis έγραψε:λοιπόν στην 12.04 και στους 2 υπολογιστές της υπογραφής μου υπάρχει πρόβλημα με το empathy και με τους λογαριασμούς. Καταρχήν δεν συνδέεται στο windows live και τις περισσότερες φορές μου κολάει και δεν μου ανοίγει πατώντας F4 το μενού με τους λογαριασμούς ώστε να τους επεξεργαστώ... Το windows live το έχω ρυθμίσει από τους online λογαριασμούς στο gnome-shell καθώς και το google talk αλλά με το google talk όλα δουλεύουν ρολόι. Μόνο με το msn έχω πρόβλημα...

mangelasakis έγραψε:ναι έτσι λειτουργούν οι λογαριασμοί αλλά αντιμετωπίζω 2 προβλήματα ακόμη το οποίο το ένα έχει αναφερθεί στο launchpad και είναι κάποιο error που εμφανίζει και αδυνατεί να συνδεθεί , και το άλλο είναι ότι δεν συνδέεται αμέσως στο msn και πρέπει να μπώ στο μενού με τους λογαριασμούς και να πατήσω σύνδεση και επανασυνδεση για να συνδεθεί.
Είναι αξιοπερίεργο πως εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα το linux με το empathy και παρόλα αυτά δεν έχει κατεφέρει να βρει μία λύση και επιπλέον επιμένουν να το έχουν σαν default επιλογή ενώ θα μπορούσαν να βάλουν το pidgin που αντιμετωπίζει πολύ λιγότερα προβλήματα. Προσωπικά προτειμώ το empathy γιατί χρησιμοποιώ gnome-shell και συνεργάζεται καλύτερα αλλά με έχουν κουράσει τα προβλήματα που έχει...