ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ UBUNTU ONE

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ UBUNTU ONE

Δημοσίευσηαπό BEGINER001 » 06 Ιουν 2013, 13:15

Γεια σας, εχω καιρο να μπω στο forum καθοσον η σταθεροτητα του Ubuntu βοηθησε σε αυτο. Εχω ακομα την 10,04 LTS δεν εχω αλλαξει καθοσον φοβαμαι λιγο την νεα εκδοση απο οτι ειχα δει εχει πολλες αλλαγες.
Εχω εδω και 2 χρονια νομιζω χρησιμοποιω το ubuntu one ωστε να μπορω να συγχρονιζω αλλα κυριως να κραταω και κανα δυο μικρα αρχεια σε back up για ασφαλεια. Ξαφνικα το ubuntu one δεν μπορει να συνδεθει και οταν το κανει μερικες φορες η συνδεση κρατα ενα sec και παλι βγαινει εκτος συνδεσης, ετσι εδω και καιρο δεν μπορω να συνδεθω.
Ακολουθησα τις οδηγιες απο https://wiki.ubuntu.com/UbuntuOne/Bugs αλλα το προβλημα δεν λυθηκε. Ανοιξα το αρχειο που λεει η ιδια ιστοσελιδα και το αποτελεσμα ειναι:

2013-06-03 11:06:45,959 - ubuntuone.SyncDaemon.ActionQueue - ERROR - The request 'caps_raising_if_not_accepted' failed with the error:

The server doesn't have the requested capabilities

Μπορει κανεις να βοηθησει;
Γνώσεις ⇛ Linux: καλό ┃ Προγραμματισμός: python ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛Mint 18.1 Mate
BEGINER001
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ UBUNTU ONE

Δημοσίευσηαπό eliasps » 06 Ιουν 2013, 13:23

Kαλησπέρα.

Η υποστήριξη για την έκδοση 10.04 LTS έχει σταματήσει από τις 9 Μαΐου.
Ίσως αυτή να είναι η αιτία του προβλήματος με το Ubuntu One.
Aκόμα και αν δεν είναι, ίσως η επίλυση του προβλήματος να είναι σχετικά πιο περίπλοκη από ότι συνήθως, λόγω του παραπάνω.

Σου προτείνω να δοκιμάσεις την έκδοση 12.04 LTS η οποία θα υποστηρίζεται για 5 χρόνια (μέχρι τον Απρίλιο του 2017), που είναι αρκετά σταθερή.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet