Μήνυμα από την ομάδα συντονιστών και διαχειριστών του φόρουμ
Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνουμε τα μέλη του φόρουμ, για το ποιες εφαρμογές είναι ιδιοταγείς/κλειστού κώδικα και ποιες είναι καθαρά Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ). Για τον λόγο αυτό, τονίζεται ότι το παρόν νήμα, έχει ως θέμα μια εφαρμογή που δεν είναι ΕΛ/ΛΑΚ. http://fsfe.org/
Καλησπέρα.
Μπορείτε να με βοηθήσετε με την εγκατάσταση του skype? Το κέντρο λογισμικού δεν το έχει καθόλου. το synaptic έχει pidgin-skype
empathy-skype, αλλά όταν τα έκανα εγκατάσταση το pgdgin δεν πρέπει να το έχω καθόλου και το empathy δεν μου βγάζει κάτι για το skype. δεν ξέρω πως συνδέονται οι διαδικτυακοί λογαριασμοί που τους ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις αλλά ούτε εκεί έβγαλε κάτι για SKYPe. τελικά κατέβασα από την σελίδα του skype την έκδοση για 12.04 ubuntu δεν είδα άλλη να ταιριάζει. αλλά τώρα όποτε στέλνω μήνυμα τα ηχεία βουίζουν και όταν απαντάει το μήνυμα σταματάει το βουητό.μόνο άμα πάω να απενεργοποιήσω τον ήχο της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις ήχου σταματάει. Ακόμα δεν έχω κάνει κλήση, αλλά γενικά μπορεί να βρεθεί λύση για κανονική εγκατάσταση;