Firefox-Δεν δέχεται το "Never remember history".

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Firefox-Δεν δέχεται το "Never remember history".

Δημοσίευσηαπό Arathorn » 25 Απρ 2014, 18:29

Αυτό το πρόβλημα, μου δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί. Ανέκαθεν είχα την συγκεκριμένη επιλογή στον ff (never history) και για κάποιον αδιευκρίνιστο ακόμη λόγο, σήμερα το πρωί την απενεργοποίησα για να το μετανιώσω λίγη ώρα αργότερα και να επιστρέψω στις "παλιές" μου ρυθμίσεις. Και εδώ ξεκινά το πρόβλημα· ο ff ΔΕΝ δέχεται την συγκεκριμένη ρύθμιση. Συνήθως μου ζητά επανεκκίνηση για να "δεχτεί" τις καινούργιες ρυθμίσεις αλλά κάθε άλλο παρα αλλαγή ρυθμίσεων γίνεται αφού παραμένει στην ρύθμιση "use custom settings from history"..

Eπιπροσθέτως να πω πως στο auto complete της μπάρας διευθύνσεων (απλώς πατώντας και μόνο το "n") μου εμφανίζει μια διεύθυνση την οποία αν και έχω επισκεφτεί, δεν την έχω αποθηκεύσει ούτε είχε γίνει ποτέ bookmark και συνεχίζει να εμφανίζεται ακόμα και αφού έχω σβήσει το ιστορικό απο τον ίδιο firefox και απο το BleachBit!

edit:

Να αναφέρω πως και εδώ έχει τεθεί θέμα αλλά όπως βλέπετε δεν δόθηκε απάντηση.
Άβαταρ μέλους
Arathorn
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Firefox-Δεν δέχεται το "Never remember history".

Δημοσίευσηαπό Arathorn » 05 Μάιος 2014, 01:30

Δεν γνωρίζω αν όντως είναι άγνωστο θέμα αυτό το "ιστορικό" του firefox, αλλά εμένα με έχει τρελάνει αρκετά.

Αφού δεν βρήκα λύση, το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά. Την επιλογή "never remember history" πλέον την δεχόταν αλλά:

1) Το autocomplete με την συγκεκριμένη σελίδα που ανέφερα πιο πάνω (ήταν η μοναδική που κράτησε απ όσες έχω μπει) συνέχισε να εμφανίζεται στο autocomplete. Προσπάθησα να το σβήσω απο τις ρυθμίσεις (preferences-privacy-clear all current history-τικ στο form και clear). Αφενός όταν επέλεξα την συγκεκριμένη επιλογή και πάτησα clear σβήστηκε προσωρινά (!) ενώ με την επανεκκίνηση του firefox εμφανιζόταν ξανά στο autocomplete (!!) και αφετέρου κάποιες φορές (δεν ξέρω γιατί) η επιλογή "form" ήταν απενεργοποιημένη (δεν μπορούσε δηλαδή να τικαριστεί) !

2) Πληκτρολογώντας στην μπάρα διευθύνσεων, μου εμφανίζει σελίδες που είχα κάνει παλαιότερα bookmark, αλλά τις είχα σβήσει αργότερα! Και το κορυφαίο, μου εμφανίζει σελίδα που είχα όταν είχα τα windows!! Που στο καλό "θυμάται" ο firefox τι είχα εγώ στα windows;;

Στην πρώτη γραμμή είναι τα μαθήματα προγραμματισμού που σας έλεγα· παλαιότερα το είχα κάνει bookmark· στην τρίτη θέση (εκεί που δείχνει ο κέρσορας, είναι μια σελίδα που είχα μπει όταν είχα windows και αμφιβάλλω αν το είχα κάνει ποτέ καν bookmark!
Άβαταρ μέλους
Arathorn
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet