Το πρόβλημα παρουσιάσθηκε ξαφνικά και ενώ όλα πήγαιναν καλά στην έκδοση 14.04. Πρέπει να πω ότι έκανα εγκατάσταση και επανεγκατάσταση του και δια μέσου του site dropbox: Ubuntu (.deb)64-bit και synaptic dropbox-nautilus αλλά δεν έγινε τίποτα. Το εικονίδιο dropbox στην πάνω μπάρα δείχνει το μπαλάκι! να γυρίζει αλλά δεν φορτώνει τίποτα από site dropbox όπου βρίσκονται και οι καρτέλες μου.Βέβαια μπορώ να κατεβάσω ότι θέλω από το site, όμως ότι ήδη υπάρχει. Δεν μπορώ όμως να ανεβάσω τίποτα, ούτε οι καρτέλες μου στο κομπιούτερ συγχρονίζονται και κατά συνέπεια δεν μπορώ να δώ τίποτα μέσα σε αυτές και να κατεβάσω. Επίσης τα γαλάζια μπαλάκια με τα βελάκια του κάθε φακέλλου στριφογυρίζουν ατελείωτα...... Δεν ξέρω αν τα περιέγραψα καλά, αλλά έτσι κάπως είναι. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει ? ευχαριστώ..... Ξέχασα να πω ότι επανεγκατέστησα και την 14.04 και την 14.10 χωρίς ασποτέλεσμα !!!! Τέλος μείωσα αρκετά τους φακέλλους φοβούμενος τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό όπως σε κάποιο site αναφέρεται.
Μήνυμα από την ομάδα συντονιστών και διαχειριστών του φόρουμ
Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνουμε τα μέλη του φόρουμ, για το ποιες εφαρμογές είναι ιδιοταγείς/κλειστού κώδικα και ποιες είναι καθαρά Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ). Για τον λόγο αυτό, τονίζεται ότι το παρόν νήμα, έχει ως θέμα μια εφαρμογή που δεν είναι ΕΛ/ΛΑΚ. http://fsfe.org/