Ενεργοποίηση του smb protocol in Krusader [Επιλύθηκε]

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Ενεργοποίηση του smb protocol in Krusader [Επιλύθηκε]

Δημοσίευσηαπό pfg » 30 Ιουν 2008, 23:22

Θα έθελλα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το smb protocol in Krusader .
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από pfg και 02 Ιούλ 2008, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
pfg
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Ενεργοποίηση του smb protocol in Krusader

Δημοσίευσηαπό ilpara » 01 Ιούλ 2008, 10:48

Νομίζω ότι αν γράψεις smb:// ή smb:/ (δεν θυμάμαι καλά) παίζει μια χαρά. Αν όχι, από synaptic με δεξί κλικ πάνω στο πακέτο krusader δες τι προτεινόμενα έχει και επέλεξε αν δεις κάτι σχετικό.
Πάντως μέχρι πρόσφατα όχι μόνο δούλευε η samba στον krusader αλλά έκανα και synchronization.
Πρόσφατα άλλαξα από ubuntu 32bit σε 64bit και αποφάσισα προς το παρόν αν μην βάλω το krusader και να δοκιμάσω unison (για sync) και nautilus στην θέση του, διότι είμαι σε gnome και όσο να ναι το krusader του έπεφτε λίγο βαρύ-αργό, αν και εξαιρετικό.
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pfg » 01 Ιούλ 2008, 16:07

ilpara έγραψε:Νομίζω ότι αν γράψεις smb:// ή smb:/ (δεν θυμάμαι καλά) παίζει μια χαρά. Αν όχι, από synaptic με δεξί κλικ πάνω στο πακέτο krusader δες τι προτεινόμενα έχει και επέλεξε αν δεις κάτι σχετικό.
Πάντως μέχρι πρόσφατα όχι μόνο δούλευε η samba στον krusader αλλά έκανα και synchronization.
Πρόσφατα άλλαξα από ubuntu 32bit σε 64bit και αποφάσισα προς το παρόν αν μην βάλω το krusader και να δοκιμάσω unison (για sync) και nautilus στην θέση του, διότι είμαι σε gnome και όσο να ναι το krusader του έπεφτε λίγο βαρύ-αργό, αν και εξαιρετικό.

Αγαπητέ ilpara ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα δοκιμάσω να συνδεθώ στο Net .
Σχετικά με το Krusader έχω και εγώ την ίδια γνώμη αργό αλλά πολύ καλό.
Εγώ χρησιμοποιώ πολύ και το Gnome commander αλλά εκεί δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να τσεκάρω ή να ξετσεκάρω μια ομάδα αρχείων και αυτό είναι μια αιτία που με αναγκάζει να τρέχω και το Krusader, δεν γνωρίζω αν έχεις ασχοληθεί με το Gnome commander και αν μπορείς να βοηθήσεις.
Ευχαριστώ.
pfg
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 01 Ιούλ 2008, 16:14

οχι δεν έχω ασχοληθεί με το gnome commander
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet