ΑWN and Pidgin problem

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

ΑWN and Pidgin problem

Δημοσίευσηαπό domek » 13 Ιούλ 2008, 18:47

Λοιπον παιδια εχω δυο προβληματα και θα ηθελα την βοηθεια σας !!

1ον με το Awn ! To εγκατεστησα με αυτο τον τροπο :http://news.softpedia.com/news/Install-AWN-on-Hardy-Heron-82611.shtml

και δουλευε μια χαρα σημερα ομως μερικες φορες κλεινει μονο του και αναγκαζομαι να το ξαναανοιξω αλλα κλεινει παλι !!!

Εδω να σημειωσω οτι παρατηρησα κατι ασχετο :σε καποιες στιγμες οι οποιοες δεν ειναι συγχρονες με την αποσυνδεση του AWN

παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης μου σε κατασταση ανενεργη (ενοω οτι δν ετρεχα κανενα προγραμμα) , ειχε 50% χρηση πραγμα

πολυ περιεργο ,ανοιγοντας το system monitor ειδα οτι ενα προγραμμα με ονομα : mixer-applet2 χρησιμοποιουσε το 50% του

επεξεργαστη ,το εκλεισα και επαναφερθηκε οΚ (μηπως παιζει αυτο καποιο ρολο ?παντως αυτο το ονομα μου θυμιζει παραπολυ

το AWN !!!

2ον Το pidgin μου κανει παρομοια προβληματα απο χθες :οταν παταω ανοιγμα ,μου το ανοιγει και μετα απο καποια

δευτερολεπτα κλεινει ,αυτο γινεται συνεχως ,αλλα οχι παντα !!!!

Οι γνωσεις μου στα Λινουχ ειναι αρχαριες ,παρολα αυτα δεν χρησιμοποιω αλλο λειτουργικο !!!
ubuntu 10.04 32bit
Laptop:Sony Vaio VGN-N31S
Intel (R) Core 2 Duo CPU T5500 1.66 GHz / Ram 1000Mb
domek
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: ΑWN and Pidgin problem

Δημοσίευσηαπό linuxman » 13 Ιούλ 2008, 21:19

Για το AWN δεν μπορώ να σου πω , άλλα για το pidgin λογικά είναι παλίο
Software Packages
Κατέβασε το απο εδώ , έχει και άλλα προγράμματα εδώ , για το Pidgin θέλει εγκατάσταση 3 αρχεία.
Αν και πάλη δεν , και κλείνει τότε άνοιξε το και πάνε στις προτιμήσεις του δες στην εικόνα

Εικόνα
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 14 Ιούλ 2008, 13:50

To πρόβλημα με το awn ξεκινάει από την στιγμή που έβαλες το testing πακέτο δλδ το ασταθές προσθέτοντας repositories ενώ θα μπορούσες να βάλεις το σταθερό που υπάρχει ήδη μέσω synaptic. Η λύση τώρα είναι να το απεγκαταστήσεις αυτό που έχεις μέσω synaptic να βγάλεις μετά τα repositories που έχεις προσθέσει και μετά να βάλεις την έκδοση που υπάρχει στα official repositories του hardy.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό domek » 14 Ιούλ 2008, 19:29

Παιδεια ευχαριστω παρα πολυ !!1! Λοιπον linuxaman ειχες δικιο ακολουθησα τις οδηγιες σου και ειμαι ΟΚ :D

Vista killer ,να σου πω την αληθεια δεν το δοκιμασα γιατι δν μπορουσα να εγκαταστησω το awn διαφορετικα (δεν μου ανοιγε διαφορετικα )

παρολα αυτα δν ξερω τι γινετε παντως δν με εχει ξαναβγαλει απο το πραγραμμα απο την ωρα που ανεβασα το ποστ !!! :shock: :)

Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες !!!!1

ευχαριστω πολυ παιδες για την αμεση ανταποκριση !!!!

Η αλληλεγυη ειναι το μονο οπλο ,για να σκοτωσουμε την αυτοκρατορια της Microsoft !!! ;)

Vistakiller ,keep walking........!!!!
ubuntu 10.04 32bit
Laptop:Sony Vaio VGN-N31S
Intel (R) Core 2 Duo CPU T5500 1.66 GHz / Ram 1000Mb
domek
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet