Προβλημα με τον flash

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Προβλημα με τον flash

Δημοσίευσηαπό NearlyGod » 03 Ιούλ 2009, 21:23

Καλησπέρα! είμαι και εγώ νεουδι σε linux και ubuntu,με ελάχιστη γνώση και εμπειρία! Σήμερα εντελώς ξαφνικά ο firefox απέκτησε 2 προβλήματα. Πρώτον δεν μου ανοίγει όλες τις flash εφαρμογές που έχει κάποια σελίδα (πχ στο myspace.com ο player δεν εμφανίζετε καν με αποτέλεσμα να μην ακούω μουσική) σε άλλα sites να μην ανοίγει καν βίντεο (πχ στο site steki.gr δεν παιζει κανένα βίντεο).Δεύτερον ο player του youtybe.com , η μπάρα του ήχου, δεν λειτουργεί,άλλα ήχο έχω που ρυθμίζετε μόνο απο την κεντρική διαχείριση ήχου

όπως σας είπα πριν είμαι ...στραβογιαννο κ νέος! χρησιμοποιώ τιν 9,04 και όλα αυτα μετά το χθεσινό update, και παρολο το research που έκανα στο ιντερνετ kai sto forum δεν έγινε κάτι
NearlyGod
babeTUX
babeTUX

IRC: NearlyGod
Εκτύπωση

Re: Προβλημα με τον flash

Δημοσίευσηαπό linuxman » 03 Ιούλ 2009, 21:49

Κάνε ότι αναφέρει εδώ viewtopic.php?f=9&t=32 και δώσε βάση στο σημείο Αντιμετώπιση Προβλημάτων .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 04 Ιούλ 2009, 01:30

@NearlyGod
Καλώς ήλθες στο forum
βάλε στην address bar του firefox
το
about:plugins
αν δεν σου δείξει
έγραψε: File name: libflashplayer.so
Shockwave Flash 10.0 r22

κάνε
Κώδικας: Επιλογή όλων
locate libflashplayer.so

αν δεν βρεί αυτά
έγραψε:/home/to_onoma_sou/.mozilla/plugins/libflashplayer.so
/usr/lib/adobe-flashplugin/libflashplayer.so
/usr/lib/firefox/plugins/libflashplayer.so
/usr/lib/flashplugin-installer/libflashplayer.so

κάνε
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install flashplugin-nonfree

αυτά για ubuntu 9.04 στάνταρντ.
Πάντως εκείνο που πρέπει να κάνεις με λίγα λόγια ( με άλλο τρόπο αλλα το ίδιο πράμα είναι στην ουσία) είναι να τοποθετήσεις το
libflashplayer.so στο /home/to_onoma_sou/.mozilla/plugins/libflashplayer.so
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό NearlyGod » 04 Ιούλ 2009, 10:13

Σας ευχαριστώ θερμά και τους 2, δυστυχώς ενα πακέτο με το όνομα swfdec-mozilla ,μου έκανε την δουλειά! επίσης υπόσχομαι να ψάχνω καλύτερα το φόρουμ άλλη φορά!
NearlyGod
babeTUX
babeTUX

IRC: NearlyGod
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet