ilpara έγραψε:ftso έγραψε:Δυστυχώς το πρόβλημα με το flash δεν μπορεί να διορθωθεί τελείως.
Υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα του firefox με τα flash? Ποιό?
Το μόνο που γνωρίζω από ιδία εμπειρία είναι ότι όταν οι ιστοσελίδες περιέχουν flash και ιδίως όταν ανοίγεις πολλές ταυτόχρονα σε διαφορετικά tabs ή παράθυρα, τότε το CPU load ανεβαίνει δραματικά, και αν ο Η/Υ σου έχει τα χρονάκια του τότε δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στην απόκριση. Χωρίς να είναι λύση το αντιμετωπίζω με flashblock κλπ όπως ανέφερα παραπάνω. Αλλά να κλείνει ο firefox δεν το έχω βιώσει.
To flash γενικότερα είναι προβληματικό.
Δεν ξέρω αν αυτό οφείλετε στην adobe ή στον κώδικα που παράγουν οι προγραμματιστές για flash.
Το λέω αυτό γιατί ενώ μπαίνω σε ένα site φτιαγμένο σε flash (βλέπε zoo.gr) και παίζει άψογα
με πολύ μικρή χρήση της cpu και απο την άλλη μπαίνω σε σελίδες που έχουν απλά μια μικρή διαφήμιση σε
flash και η cpu χτυπάει κόκκινα.
Αυτό συμβαίνει ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος.
Τώρα το οτι κλείνει ο firefox ευθύνεται λογικά και παλι το flash plugin σε συνδυασμό με firefox και cpu σε διαφορετικές εκδόσεις των τριών και μου έχει συμβεί και εμένα αρκετές φορές σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες...