Όλοι λίγο πολύ μπορούμε να βοηθήσουμε και από τι πρόσεξα σιγά σιγά έρχονται προτάσεις-ιδέες στο προσκήνιο.

Καλό αυτό και μου άρεσαν αρκετές ιδέες που δεν διαφέρουν από όσα έχουμε στο μυαλό εγώ και ο kaingeo. Τελικά μέχρι τώρα βλέπω ότι υπάρχει θετική ανταπόκριση στο όλο θέμα, αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο που θέλει το σύνολο από εμάς. Ας αγκαλιάσουμε το θέμα λοιπόν και ας το δημιουργήσουμε έτσι ακριβώς όπως θέλουμε.
Συμφωνώ ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένας χώρος (ιστοσελίδα), στον οποίο χώρο θα υπάρχει διαδικτυακά το έργω μας και η προσφορά μας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα παιδιά να κάνω εγώ προσωπικά κινήσεις μαζί με άλλους, έξω... στον πολιτισμό

πραγματική και ουσιαστική επαφή με τον κόσμο. Όντος αυτός ο τρόπος, με λίγο μπλα μπλα και όμορφο τρόπο είναι ο καλύτερος. Ωστόσο είτε γίνουν αρκετές κινήσεις έξω, είτε καθόλου (δεν νομίζω να μην γίνουν) θεωρώ πολύ καλό να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα που λέμε. Πάντα με σχετικές ενότητες και πολύ αξιόλογο υλικό μέσα, αφίσες, εικόνες, wallpapers, banners, αυτοκόλλητα κτλ. Μάλιστα να γίνει με τέτοιο τρόπο που να μπορεί οποιοσδήποτε να προσθέσει κάτι στην σελίδα. Απλά η υπεύθυνη ομάδα πρέπει να κάνει έναν έλεγχο μήπως το υλικό που ανέβασαν διάφοροι είναι προσβλητικό η άσχετο. Η μήπως στην ενότητα επικοινωνία όσοι ήθελαν να στέλνανε το υλικό τους για να το βάλουμε στην σελίδα εμείς; Συζητάμε τώρα

Όσο για ιδέες να ορίστε, όσοι έχετε ιδέες-προτάσεις κτλ.να τις αναφέρετε εδώ πέρα στο φόρουμ! Στην ιστοσελίδα σίγουρα πολλά μπορούν να γίνουν από όσα αναφέρθηκαν, προσωπικά εγώ θέλω η σελίδα να συνδέεται με το
http://ubuntu-gr.org/ να είναι στο μενού ως επιλογή και όταν πατάει κάποιος να καθοδηγείται στην σελίδα που λέμε..
Υπάρχει κάποια ανταπόκριση όσον αφορά στο θέμα της ιστοσελίδας; Για το ποιος/ποια άτομα θα την δημιουργήσουν κτλ;