Off topic:
filippos.xf έγραψε:Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά ο lipara και εγώ[...]
Άρε Λιάκο, με τόσα άτομα που μιλάς τηλεφωνικά καθημερινά το κόβω να σου δίνει η γυναίκα τα παπούτσια στο χέρι...

filippos.xf έγραψε:Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά ο lipara και εγώ[...]
Alexandros_ έγραψε:Ειμαι φοιτητης της πληροφορικης στο ΤΕΙ Καστοριας...
Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει κατι σαν ημεριδα κ να βοηθησουν ατομα μεσα απο το φορουμ???
Να ερθουν δηλαδη εδω ενα σ/κ κ να μιλησουν κ να παρουσιασουν ή οτι αλλο πρεπει να γινει...
Ακομα γνωριζω 3 καθηγητες μου οι οποιοι χρησιμοποιουν linux κ ισως δεχτουν να βοηθησουν...
filippos.xf έγραψε:Όμως το Ubuntu δεν θα φτάσει ποτέ σε μεγάλο επίπεδο αν δεν γίνει μια ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από τους ίδιους τους θαυμαστές-χρήστες του. Χρειάζεται μεγαλύτερη προώθηση και διαφήμιση δίχως να διαγράφει την φιλοσοφία που έχει ήδη.
filippos.xf έγραψε:Αυτή η φιλοσοφία που έχει το Linux και οι διανομές του, για μένα είναι εκπληκτική. Θεωρώ ότι το Linux στον χώρο της τεχνολογίας είναι κάτι το πολύ ωραίο. Τέτοια φιλοσοφία πραγματικά θα έπρεπε να υπήρχε και σε άλλους χώρους, τομείς στην ζωή των ανθρώπων.
prov83 έγραψε:Δεν μπορούμε να πείσουμε κάποιον/α που δεν είναι έτοιμος/η να μπεί στην διαδικασία αλλαγής λογισμικού, γιατί οι πιθανότητες να το μισήσει ή/και να το βαρεθεί μεγιστοποιούνται. Για να ασχοληθούν οι άνθρωποι με κάτι νέο πρέπει να έχουν μπουχτίσει από το παλιό.
filippos.xf έγραψε:Δεν νομίζω να χάλαγε κάποιον θαυμαστή του Ubuntu αν καταφέρναμε να έμπαινε το Ubuntu στα σχολεία για παράδειγμα, και επιπλέον ποιο είναι το πρόβλημα του να μοιραζόμαστε τα καλά που υπάρχουν γύρω μας με τους συνανθρώπους μας.
filippos.xf έγραψε:Δεν λέμε ότι όλα είναι ξεκάθαρα εδώ, δεν λέμε ότι το Ubuntu είναι τέλειο, αυτό που θέλουμε να ερευνήσετε είναι αυτό... ψάξτε μόνοι σας και δείτε τι είναι καλύτερο ή όχι. Ποιες είναι η αλήθειες και ποια τα ψέματα!
prov83 έγραψε:Δε διαφωνώ με τις ιδεές σου, απλά δε συμφωνώ με αυτές![]()
Πέρα από την πλάκα, καταλαβαίνω πως έχεις καλό σκοπό και πολεμάς να υλοποιήσεις την σκέψη σου πείθοντας την κοινότητα για την σημασία τής.
Το σέβομαι και το εκτιμώ. Αλλά στο μυαλό μου προώθηση σημαίνει ανάπτυξη λογισμικού. Μια φοβερή ιδέα ήταν που τα παιδιά βοηθούν τα μέλη να μάθουν γλώσσες προγραμματισμού. Αν σιγά σιγά καταφερούν και τη διδάξουν σε 100 άτομα τότε το GNU/LINUX και κατ' επέκταση το Ubuntu στην Ελλάδα, θα έχει περάσει σε άλλη βάση, γιατί εγώ, ας πούμε, που χρησιμοποιώ προγράμματα λογιστικής διαχείρησης, μισθοδοσίας κ.τ.λ θα προσπαθήσω να δομήσω,αντιγράψω ίσως/μάλλον, κάτι παρεμφερές για το linux. Το αποτέλεσμα αυτού, είναι μία υγειής μετάβαση. Αν σε πετύχω στο μετρό να μοιράζεις αντίγραφα του opensuse λέγοντας μου ότι ψήνει και καφέ, κατά πάσα πιθανότητα θα το πετάξω σε ένα κάδο αμέσως μετά. Μου έρχεται στο μυαλό, η εικόνα μου να προσπαθώ, καταμεσής του δρόμου, να κόψω κουπόνια της ΚΝΕ όταν ήμουν πιτσιρικάς. Ήταν αστείο και ανούσιο.
Και επαναλαμβάνω, δεκτή η πληροφόρηση, αλλά η επιλογή είναι δική μου.
Αυτό που με βρίσκει σύμφωνο είναι η ιδέα του bullgr, αν την υιοθετήσετε.