giannosfor έγραψε:Star_Light έγραψε:πΑΝΤΩς ΕΓΩ το εχω απορια ωρες ωρες τι σας αρεσει στην Java που σε καποια σημεια ειναι
τοσο αυτοματοποιημενα τα πραγματα που δεν ξερεις τι κανεις και γιατι το κανεις!
Οποιος μπορει ας μου την λυσει !!!!!
Ακομη και αν η C πεθανει απο δουλεια και θελω να παω σε oop λυσεις
μην σας πω οτι παιζει να επιλεξω τον ωκεανο της C++ απο το να μπλεξω με Java !!!!
απαπαπα
Όταν εσύ θα παλεύεις με την printf αυτός που θα ασχοληθεί με τη java θα έχει κάνει ολοκληρωμένες εφαρμογές.
Η C είναι η αρχή σε ένα μονοπάτι που καταλήγει ή έστω περνάει απ'την αντικειμενοστρέφεια.Άρα μάλλον είσαι λίγο πίσω.
Είναι αυτοματοποιημένα για να μη χρειάζεσαι να κάνεις τα ίδια και τα ίδια,η δύναμη της γλωσσας είναι αυτή.Αν δεν έχεις κατανοήση πλήρως πως δουλεύουν δε μπορείς να ακολουθήσεις.
Ίσως σου σ'αρέσει να κάνεις προγραμματάκια με λέξεις και γράμματα ,άλλα δε σε πάνε πουθενά ,εκεί θα μείνεις.
Ίσως γιάυτό απορρίπτεις τη java χωρίς να έχεις κάν ασχοληθεί εκτενέστερα και προτιμάς να μείνεις στη C που μάλλον
είναι ευκολότερη και πιο οικία σε σένα αφου μάλλον αυτή ξέρεις.
Αυτές τις συζητήσεις τις έχουμε κανει ,τώρα για τη C++ κάνε πρώτα και μετά πές.
Όταν λές πεθάνει η C απο δουλειά που ακριβός θες να δουλέψεις πάνω σε C ;
Αν και τα έχουμε ξαναπεί αν θές να ασχοληθεί με το κομμάτι του development αναποφθεχθα θα πρέπει
να μάθεις αντικειμενοστραφή.Γιατί μόνο με C με printf και getchar δε σε βλέπω καλά.
H java είναι μεταγενέστερη της C++ και διόρθωσε κάποια μειονεκτίματα της ,οπότε ξανασκέψου το.
Άν και είμαι σίγουρος ότι άν ξεκινήσεις τη C++ πάλι τα ίδια θα λές.
Καλά κάνουν και μαθένουν οποιαδήποτε καινούργια γλώσσα που θα τους φανεί χρήσιμη.
Μη τους αποθαρίνεις με σχόλια τέτοια.
Άκου μεροκάματο και ξερό θάνατο.
Επειδή έχω ασχοληθεί και με τις 2 θα πω τι γνώμη μου...
Η C++ είναι για πιο δυνατές εφαρμογές, με καλύτερο έλεγχο του τι γράφεις, τι πόρους χρησιμοποιείς.. Δείκτες κτλ κτλ.. Πιο γρήγορη εκτέλεση κώδικα(και μην πει κανείς τπτ γι αυτό..)
Η Java είναι πιο εύκολη να την μάθεις, πιο γρήγορα γράφεις κώδικα και έχει πολλά πράγματα έτοιμα.. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι για πιο "τεμπέλιδες", πιο άσχετους με προγραμματισμό.. Με το συμπάθιο...
Επίσης είναι και ανάλογα τι θέλεις να αναπτύξεις.. Τι είδους εφαρμογή.. Αν θέλεις υπολογισμούς επιστημονικούς πας σε c++, για κάτι πιο γραφικό με παράθυρα πας σε java...
Πάντως και με τα δυο μπορείς να κάνεις τέλεια δουλειά, απλά με τη c++ θα κουραστείς πιο πολύ....