Περί java

Re: Περί java

Δημοσίευσηαπό PaPo » 29 Μαρ 2012, 23:25

giannosfor έγραψε:
Star_Light έγραψε:πΑΝΤΩς ΕΓΩ το εχω απορια ωρες ωρες τι σας αρεσει στην Java που σε καποια σημεια ειναι
τοσο αυτοματοποιημενα τα πραγματα που δεν ξερεις τι κανεις και γιατι το κανεις!

Οποιος μπορει ας μου την λυσει !!!!!

Ακομη και αν η C πεθανει απο δουλεια και θελω να παω σε oop λυσεις
μην σας πω οτι παιζει να επιλεξω τον ωκεανο της C++ απο το να μπλεξω με Java !!!!
απαπαπα

Όταν εσύ θα παλεύεις με την printf αυτός που θα ασχοληθεί με τη java θα έχει κάνει ολοκληρωμένες εφαρμογές.
Η C είναι η αρχή σε ένα μονοπάτι που καταλήγει ή έστω περνάει απ'την αντικειμενοστρέφεια.Άρα μάλλον είσαι λίγο πίσω.
Είναι αυτοματοποιημένα για να μη χρειάζεσαι να κάνεις τα ίδια και τα ίδια,η δύναμη της γλωσσας είναι αυτή.Αν δεν έχεις κατανοήση πλήρως πως δουλεύουν δε μπορείς να ακολουθήσεις.

Ίσως σου σ'αρέσει να κάνεις προγραμματάκια με λέξεις και γράμματα ,άλλα δε σε πάνε πουθενά ,εκεί θα μείνεις.
Ίσως γιάυτό απορρίπτεις τη java χωρίς να έχεις κάν ασχοληθεί εκτενέστερα και προτιμάς να μείνεις στη C που μάλλον
είναι ευκολότερη και πιο οικία σε σένα αφου μάλλον αυτή ξέρεις.

Αυτές τις συζητήσεις τις έχουμε κανει ,τώρα για τη C++ κάνε πρώτα και μετά πές.
Όταν λές πεθάνει η C απο δουλειά που ακριβός θες να δουλέψεις πάνω σε C ;

Αν και τα έχουμε ξαναπεί αν θές να ασχοληθεί με το κομμάτι του development αναποφθεχθα θα πρέπει
να μάθεις αντικειμενοστραφή.Γιατί μόνο με C με printf και getchar δε σε βλέπω καλά.
H java είναι μεταγενέστερη της C++ και διόρθωσε κάποια μειονεκτίματα της ,οπότε ξανασκέψου το.

Άν και είμαι σίγουρος ότι άν ξεκινήσεις τη C++ πάλι τα ίδια θα λές.
Καλά κάνουν και μαθένουν οποιαδήποτε καινούργια γλώσσα που θα τους φανεί χρήσιμη.
Μη τους αποθαρίνεις με σχόλια τέτοια.

Άκου μεροκάματο και ξερό θάνατο.

Επειδή έχω ασχοληθεί και με τις 2 θα πω τι γνώμη μου...

Η C++ είναι για πιο δυνατές εφαρμογές, με καλύτερο έλεγχο του τι γράφεις, τι πόρους χρησιμοποιείς.. Δείκτες κτλ κτλ.. Πιο γρήγορη εκτέλεση κώδικα(και μην πει κανείς τπτ γι αυτό..)
Η Java είναι πιο εύκολη να την μάθεις, πιο γρήγορα γράφεις κώδικα και έχει πολλά πράγματα έτοιμα.. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι για πιο "τεμπέλιδες", πιο άσχετους με προγραμματισμό.. Με το συμπάθιο...
Επίσης είναι και ανάλογα τι θέλεις να αναπτύξεις.. Τι είδους εφαρμογή.. Αν θέλεις υπολογισμούς επιστημονικούς πας σε c++, για κάτι πιο γραφικό με παράθυρα πας σε java...
Πάντως και με τα δυο μπορείς να κάνεις τέλεια δουλειά, απλά με τη c++ θα κουραστείς πιο πολύ....
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Προχωρημένος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 12.04 Precise Pangolin 64bit (en_US.UTF-8)
3 Intel Pentium CPU B960 @ 2.20GHz ‖ RAM 5890 MiB ‖ TOSHIBA PWWHA - TOSHIBA SATELLITE C660
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0106] (rev 09)
5 eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 05) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002b] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
PaPo
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giannosfor » 30 Μαρ 2012, 00:05

PaPo έγραψε:Η C++ είναι για πιο δυνατές εφαρμογές, με καλύτερο έλεγχο του τι γράφεις, τι πόρους χρησιμοποιείς.. Δείκτες κτλ κτλ.. Πιο γρήγορη εκτέλεση κώδικα(και μην πει κανείς τπτ γι αυτό..)
Η Java είναι πιο εύκολη να την μάθεις, πιο γρήγορα γράφεις κώδικα και έχει πολλά πράγματα έτοιμα.. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι για πιο "τεμπέλιδες", πιο άσχετους με προγραμματισμό.. Με το συμπάθιο...
Επίσης είναι και ανάλογα τι θέλεις να αναπτύξεις.. Τι είδους εφαρμογή.. Αν θέλεις υπολογισμούς επιστημονικούς πας σε c++, για κάτι πιο γραφικό με παράθυρα πας σε java...
Πάντως και με τα δυο μπορείς να κάνεις τέλεια δουλειά, απλά με τη c++ θα κουραστείς πιο πολύ....

Με C++ δεν έχω ασχοληθεί δουλεύω Objective C που είναι κάτι ανάλογο.
Έχεις δίκιο όταν λες ότι ελέγχεις καλύτερα πόρους άλλα η δουλειά της java δεν είναι αυτή.
Και δεν είναι για τεμπέληδες .Είναι πιο δύσκολη γλώσσα μία γλώσσα όπως οι πρώτες που ανέφερα άλλα κάθε μία είναι
καλή.Πολύ άσχημο αυτό που λες θα ήθελα να ήξερα πώς το στηρίζεις ότι είναι για άσχετους.
Να θυμίσω αν και πολύ δυνατή γλώσσα η C++ είχε πολλά κακά που τα διόρθωσε η java ένα απλό
παράδειγμα είναι η πολλαπλή κληρονομικότητα που είχε πολλά δεινά φέρει.
Γιατί πάντα το κριτήριο πρέπει να είναι πόσο γρήγορη είναι μία γλώσσα και όταν μιλάμε για πολύ μικρές
διαφορές που σε κάποια είδη εφαρμογών είναι αμελητέα ;
Και γιατί πρέπει να είναι δύσκολη μία γλώσσα όταν δε χρειάζεται.
Γιατί να χρησιμοποιείς δείκτες όταν δε χρειάζεσαι γιατί να κάνεις εσύ το memory management όταν
δε χρειάζεται;
Ναι είσαι καλύτερος όταν ξέρεις να τα κάνεις αυτά αλλά γιατί να χρειάζεται να τα κάνεις όταν δεν είναι
απαραίτητο.Γι'αυτο δεν υπάρχουν αυτές οι γλώσσες και είναι και δημοφιλής.
Πλέων η java έχει πολύ μεγάλο κομμάτι στη πίτα των προτιμήσεων και αυτό δεν οφείλεται καθαρά στην ευκολία της
αλλά και στις δυνατότητες της που για να τις εκμεταλλευτείς πρέπει να είσαι αρκετά καλός και έμπειρος.
Τι εφαρμογές εννοείς πιο δυνατές ;
1 Γνώσεις Linux: Καθόλου ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 12.04 precise 3.2.0-58-generic 32bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.2.0-57-generic, Microsoft Windows XP Professional
3 Intel Core2 Duo CPU E4600 2.40GHz ‖ RAM 2012 MiB ‖ ASUS INC. P5Q - � P5Q
4 nVidia G94 [GeForce 9600 GT] [10de:0622] {nvidia}
5 eth0: Qualcomm Atheros AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0) ⋮ wlan0: 148f:3070 Ralink Technology, Corp. RT2870/RT3070 Wireless Adapter
Άβαταρ μέλους
giannosfor
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Μαρ 2012, 02:35

@PaPo
Δεν χρειαζεται να λες "με το συμπάθειο" ο giannosfor ειναι αρκετα υγιής κοινωνικος τύπος και
δεν παρεξηγιέται απο αυτα :D + οτι εχει παιδεια - πηδεία και δεν χρειαζεται να επεξεργαστει το μηνυμα καμια 100αρια φορες
για τυχον ορθογραφικα λάθη πριν το ποστάρει στο φορουμ :D

giannosfor έγραψε:................
Επειδή το συγκεκριμένο thread είναι αρκετά ενδιαφέρων μία τέτοια εικόνα είναι αποκαρδιωτική.
Είναι θέμα κοινωνικής συμπεριφοράς παιδείας .............................

Όταν το forum γίνεται υποκατάστατο της υγιής κοινωνικής δράσης .........
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Μαρ 2012, 03:03

simosx έγραψε:

Για μένα η συμπεριφορά του Star_Light είναι απαράδεκτη. Έχει ένα σωρό δημοσιεύσεις, ωστόσο η κοινωνική του συμμετοχή στο φόρουμ είναι ελάχιστη.
Δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο φόρουμ, τουλάχιστον να εξισώσει τη βοήθεια που πήρε. Σα να κατεβάζεις συνέχεια από το ιντερνετ και να μη κάνει καθόλου upload.

Φιλε μου θα μου το κτυπησεις ακομη καμια 100αρια φορες επειδη μου ειχες
απαντήσει μια φορα και σε μια ερώτηση? αντε 2 ????? πριν απο 3-4 μηνες και παραπανω???? :D Με το συμπαθειο κιολας.... βάλε λιγο φρενο
γιατι γραφεις πολλα για το ατομο μου χωρις να με γνωριζεις και εκτείθεσαι :D

Το να προσπαθεις να με κατηγορισεις εδω μεσα δεν βγαζει καπου ......
Μας κανεις κυρηγμα για την κοινοτητα και απο την άλλη με κατηγορεις????? Αυτο ειναι το μήνυμα
του Ubuntu? Να λες τοσα ψεματα εναντιον μου ?

Το αν ειμαι ή δεν είμαι σωστο μέλος εδω ... δεν μπορειτε να το κρινετε εσεις οι 2....

Εγω δεν σας ενοχλησα.... εσεις τρωγεστε με την παρτη μου.... εγω σταματησα και εσεις σχολιαζετε πισω απο την πλατη μου
και δημιουργειτε προβληματα . Μπορω να μαθω το γιατι? Αυτο ειναι το απαραδεκτο φιλε σιμο.... μιας και λες για αλλα απαραδεκτα...
να εχει τελειωσει μια συζητηση(στην οποια ο αλλος προσπαθησε να με θιξει αν δεν εχει τροποποιησει και αλλο τα μηνυματα του μπορει ο καθενας να το δει δεν του απαντησα καν δεν το συνεχισα) και να μπαινεις να ριχνεις λαδακι στην φωτια επειδη δεν με συμπαθεις.... Και ασε τις δικιες μου απαραδεκτες συμπεριφορες και τα κολπακια σου. Σε μενα δεν περνάνε αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 30 Μαρ 2012, 03:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Μαρ 2012, 03:27

Και μην μιλάτε για το θρεντ της C..... ΕΛΕΟΣ. Δεν εχετε ποσταρει ουτε μια γραμμη κωδικα... αφηστε μας εκει μεσα να κανουμε οτι μπορουμε.... η ελληνικη νοοτροπια φιλε σιμο που εκανες κυρηγματα περυσι το καλοκαιρι σε μενα επειδη ειπα μια γκομενιτσα γκομενιτσα....ειναι να μπαινεις μεσα να κατηγορεις εμενα για πραγματα που δεν έχεις καν εμφανιστει ουτε μια φορα... παρα καθεσαι απο τον καναπε σου και τα σχολιαζεις? Αυτο ειναι η κλασσικη ελληνικη νοοτροπια που μου ελεγες περυσι?

Τι να πω... για γελια το σκηνικο. Απλα σοβαρευτειτε γιατι εκτειθεστε. :/
Και το καταφερατε να με κανετε να ασχοληθω με την παρτη σας αλλα επρεπε να γραψω μερικα πραγματα γιατι πατε να περασετε λανθασμενη εντυπωση εδω μεσα για το ατομο μου και αυτο δεν θα το επιτρεψω σε κανεναν.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 30 Μαρ 2012, 03:58

Off topic:
Ενώ εσύ δεν εκτίθεσαι καθόλου; :?: :? :wtf: ή θες να κλειδώσει κι αυτό το θέμα όπως κλείδωσαν άλλα κι άλλα; :?: :? :wtf: Mου αρέσει πάντως που συνεχώς κοπανάς στον Σίμο να σοβαρευτεί γιατί εκτίθεται, ενώ εσύ που είσαι ο ορισμός του χαβαλετζή έγινες ξαφνικά σοβαρός; :lol: :lol: :lol: :lol: ROFMAO

Προς συντονιστές ενταύθα: ώρα να κλειδώσει το θέμα. Ευθεία επίθεση και προσβολή επιτίμου μέλους που και οι επίτιμοι αποτελούν μέρος της συντονιστικής και διαχειριστικής ομάδας του φόρουμ. Εκτός κι αν προτιμάτε να πω πάλι καμία βαριά κουβέντα για να κλειδώσει!

Προς όλα τα απλά μέλη: Don't feed the troll!

Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giannosfor » 30 Μαρ 2012, 04:23

Σε βοηθάγαμε όταν δεν άνοιγες τα μάτια σου να μάθεις C
http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=61&t=12494&start=30
και ο @simosx είμαι σίγουρος ότι κάπου σε έχει βοηθήσει.

Με το νήμα της C αμφιβάλλω αν έχεις καμία σχέση ,το νήμα της C το κρατάει ο @migf1
που αναρωτιέμαι αν έχει άλλη υπομονή να σε ανέχεται.

Είναι φανερό ότι έχεις πρόβλημα ,δεν είναι τυχαίο ότι τα νήματα που είναι στο κάδο
έχουν κάπου την δική σου εμπλοκή.Άρα ποιος είναι ο ανακατοσούρας.

Ωρύεσαι κάθε φορά για τη C ενώ δε έχεις ασχοληθεί .Το επίπεδο σου είναι αρκετά χαμηλό
και αντί να καταλάβεις θέλεις να λες απο'δω απο'κει ότι η C είναι η λύση αμφιβάλλω
αν έκανες κάτι ωφέλιμο σε αυτή τη κοινότητα παρά τα τόσα posts.

Για μένα είσαι πραγματικά αστείος ,κατάφερες να χαλάσεις τόσα νήματα και να μιλήσεις άσχημα
σε άτομα που πραγματικά έχουν προσφέρει και όχι μπαρούφες σαν τις δικές σου.

Είσαι άτομο με κακές αρχές και γενικά δε μπορείς να προσφέρεις όχι σαν μέλος
άλλα ούτε σαν άνθρωπος ,και καλά κάνει και σε λέει ότι θέλει ο @simosx γιατί
έχει δίκιο.

Πες ότι θες δε περιμένω κάτι καλό ,αλλά δε γίνεται να συνεχίζεται αυτό,
να λέμε και να ασχολούμαι με μένα και με σένα.
Πάρ'το απόφαση και γράψε σε άλλα forum σε άλλα site σε άλλα νήματα άλλα μη ξαναγράψεις
εδώ ή οπουδήποτε αλλού για το ίδιο θέμα.
1 Γνώσεις Linux: Καθόλου ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 12.04 precise 3.2.0-58-generic 32bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.2.0-57-generic, Microsoft Windows XP Professional
3 Intel Core2 Duo CPU E4600 2.40GHz ‖ RAM 2012 MiB ‖ ASUS INC. P5Q - � P5Q
4 nVidia G94 [GeForce 9600 GT] [10de:0622] {nvidia}
5 eth0: Qualcomm Atheros AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0) ⋮ wlan0: 148f:3070 Ralink Technology, Corp. RT2870/RT3070 Wireless Adapter
Άβαταρ μέλους
giannosfor
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Μαρ 2012, 05:25

:lol: :lol: :lol:

Epirotes δεν χρειαζεται να κλειδωθει το θέμα.

Εν κατακλειδι σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!

Να ειστε παντα καλα για να βοηθάτε και εμας τους άσχετους :p

την καλημερα μου.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Geochr » 30 Μαρ 2012, 10:20

Το θέμα κλειδώνει μέχρι νεοτέρας.

Χαρακτηρισμοί, λεκτικές επιθέσεις και ειρωνικά σχόλια προς άλλα μέλη δεν είναι αποδεκτά, όποιο και αν είναι το έργο του καθενός μικρό ή μεγάλο. Δεν εξαιρούνται ούτε επίτιμα μέλη, ούτε απλά μέλη, ούτε συντονιστές και διαχειριστές. Οι κανόνες λειτουργίας του φόρουμ ισχύουν για όλους.

Απόσπασμα απο το άρθρο 4 των κανόνων λειτουργίας του φόρουμ :
έγραψε:Είναι αυτονόητο ότι οι χρήστες μπορούν να εκφράζουν την άποψή τους ελεύθερα, για κάθε θέμα που ανοίγει και συζητείται. Επιβάλλεται να το κάνουν αυτό με ευγένεια και πνεύμα σεβασμού του συνομιλητή τους, χωρίς τη χρήση προσβλητικών και επιθετικών χαρακτηρισμών και χωρίς να θίγουν, άμεσα ή έμμεσα, τα υπόλοιπα μέλη.

Σε μία κοινότητα σαν τη δική μας είτε κάποιος είναι αρχάριος είτε έμπειρος, αυτό δε σε κάνει ανώτερο ή κατώτερο από τα υπόλοιπα μέλη ούτε μετράμε μετράμε τις ενέργειες και το έργο που έχει κάνει κάποιος για την προσφορά του στην κοινότητα και έξω απο αυτήν.
Όλα τα μέλη της κοινότητας είναι ίσα χωρίς κανενός είδους διαχωρισμούς, όλοι λοιπόν αξίζουν το σεβασμό τους απο τα υπόλοιπα μέλη.
Γνώσεις ⇛Linux: Μαθαίνω αργά ┃ Προγραμματισμός: Ελάχιστο ┃ Αγγλικά: Μέτρια

• Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 16,04LTS
    ⇛Intel Core i3-2365M CPU @1.40GHz ‖ RAM 7780 MB ‖ Acer Aspire V5-571
Άβαταρ μέλους
Geochr
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: geochr
IRC: Geochr
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Κάδος Απορριμμάτων (πλην SPAM)