ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΗΚΟ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΗΚΟ

Δημοσίευσηαπό georgehdmi » 17 Απρ 2012, 19:51

καταρχας χρονια πολλα σε ολλα τα μελοι του forum ηθελα να ρωτησω εχω το ubuntu 10.04 LTS και ειμαι
παρα πολυ ευχαρηστημενος :clap: ειναι αψογα . ΓΙΑΤΙ λενε οτι υποστιριζεται μεχρη τον απριλιο 2013 :wtf: δηλαλη σε περιπτωση που περασει η αναλογη ημερομηνια τι γινεται τοτε? θα σταματησουν τα εργαλεια του να δουλευουν π.χ vlc SMplayer Gnome Subtitles ? Ρε παιδια :sick: ναι το εκανα διοτι τα
Windows 7 ηταν μια σκετη ταλεπωρια και δεν εχω σκοπο να τα ξαναβαλω η ερωτηση μου ειναι θα συνεχησει η λειτουργια του
λογισμηκου θα δεχεται ενημερωσεις ασφαλειας το συστημα η μαπα το καρπουζι ? :?:
αν εχει καποιος καλη διαθεση ας απαντησει ευχαρηστω πολυ georgehdmi :(
georgehdmi
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΗΚΟ

Δημοσίευσηαπό poscore » 29 Απρ 2012, 18:17

Καλησπέρα,

προφανώς μέχρι τότε θα δουλεύει το σύστημά σου μια χαρά. Μετά δεν θα μπορείς να κάνεις Updates. Όλα τα προγράμματα σου κτλ δεν επηρρεάζονται όμως. Απο το κέντρο λογισμιού μπορείς να αναβαθμίσεις στην επόμενη έκδοση και να συνεχίσεις με τα Updates σου. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, εγώ πάντως έχω μια LTS την 10.04 και έχω το κεφάλι μου ήσυχο για κάοπια χρονάκια.
Άβαταρ μέλους
poscore
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΗΚΟ

Δημοσίευσηαπό modenas88 » 29 Απρ 2012, 19:13

poscore έγραψε:
προφανώς μέχρι τότε θα δουλεύει το σύστημά σου μια χαρά. Μετά δεν θα μπορείς να κάνεις Updates. Όλα τα προγράμματα σου κτλ δεν επηρρεάζονται όμως. Απο το κέντρο λογισμιού μπορείς να αναβαθμίσεις στην επόμενη έκδοση και να συνεχίσεις με τα Updates σου.

+1
Απλώς θα σταματήσει να υποστηρίζεται, δηλαδή στην πράξη δεν θα «έρχονται» ενημερώσεις του του συστήματος. Οι εφαρμογές ενώ θα λειτουργούν κανονικά, το σύστημά σου θα είναι πιο «ευάλωτο» αφού θα σταματήσουν οι ενημερώσεις ασφαλείς. Αυτό, όμως, δεν είναι παράλογο επειδή το Ubuntu κυκλοφορεί κάθε έξι μήνες μια νέα έκδοση και κάθε δύο χρόνια LTS's (μακράς υποστήριξης). Εκτός του ότι είναι δύσκολο έως ανούσιο να υποστηρίζονται τόσες εκδόσεις η 10.04 κυκλοφόρησε το 2010 που αυτό συνεπάγεται πως έχει αρκετά παλαιότερα λογισμικά και επίσης πριν λίγες ημέρες ήρθες και η νέα LTS η 12.04. http://www.ubuntu.com/

Ρίξε της μια ματιά... http://www.ubuntu.com/tour/en/

Μπορείς να αναβαθμίσεις στην 12.04 άμεσα αφού μεταβαίνεις από LTS σε LTS. Μπορείς και να περιμένεις για να αναβαθμίσεις λίγο πριν λήξει η 10.04.

υγ: Φτιάξε αν θες και την υπογραφή σου. Αναφέρει εδώ πως https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Λίγο (Pascal>mysql>html>uml>C) ┃ Αγγλικά: Καλά
Διανομές ⇛ Ubuntu 12.04 64-bit [κανονική εγκατάσταση, ΌΧΙ wubi] +..
Προδιαγραφές ⇛ Pentium IV 64-bit!│ RAM 3GB │ GeForce 6200 TurboCache │ HD Audio │ TFT 19"
# < Τί είναι το Linux; >_&&_< Γιατί το Linux είναι καλύτερο? >_&&_< Κάτι δεν πάει καλά με τα Vista >
Αν είσαι αρχάριος στο Ubuntu, ακούμπησε το ποντίκι στην λέξη... drivers ;)
Άβαταρ μέλους
modenas88
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Κάδος Απορριμμάτων (πλην SPAM)