Αγορά Εργασίας

Αγορά Εργασίας

Δημοσίευσηαπό geosanto » 27 Νοέμ 2011, 11:32

Star_Light έγραψε:Επομενως δεν μας μενει να πουμε και πολλα. Αλλα ενταξει πιστευω πως το καλυτερο απο ολα ετσι οπως διαμορφωνεται η κατασταση απο το να κατσεις εδω και να τσακωνεσαι με ανθρωπους που δεν θελουν να καταλαβουν ειναι να φυγεις εξωτερικο. Το σκεφτομαι αρκετα σοβαρα.

Εκ βάθους καρδίας πραγματικά στο εύχομαι να το δοκιμάσεις και να πετύχεις ότι πραγματικά επιθυμείς, αλλά δυστυχώς η εμπειρία μου τόσα χρόνια από τα ταξίδια μου στο εξωτερικό, μου έχει δείξει ότι άνθρωποι με "περίεργο λεξιλόγιο" κατ' ομολογία σου, προβληματική συμπεριφορά και νοοτροπία προς το γυναικείο φύλο όπως ...

Star_Light έγραψε:Μια Κινα θα ηθελα να παω! Φοβερη χωρα με απιστευτα κτιρια απο οσο εχω δει
εχει και κινεζουλες εκει.... που τις γουσταρω καργα... καλα θα περασουμε!!!!!

...σε λίγο καιρό επικοινωνούσαν με τους δικούς τους και τους ζητούσαν να τους στείλουν λεφτά για τα εισιτήρια να γυρίσουν πίσω. Αν θυμάσαι γι' αυτήν την συμπεριφορά είχε ανοιχτεί ολόκληρο θέμα εδώ: viewtopic.php?f=7&t=19391 Ο πραγματικά ικανός πετυχαίνει πάντα, ανεξαρτήτως συνθηκών και χώρας. Αντιθέτως οι υπόλοιποι που πιστεύουν ότι "καλά θα περάσουμε", η πραγματικότητα δυστυχώς τους προσγειώνει με τον πιο άσχημο τρόπο.

Star_Light έγραψε:Η ιδια ιστορια δειχνει πως ο ελληνας δεν προκειται να αλλαξει... πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι...

Star_Light έγραψε:Δεν ειναι ουτε η οικονομια , ουτε η μορφωση , ουτε η γνωση , ουτε τα πτυχια ΟΥΤΕ τιποτα. Ειναι θεμα ανθρωπου και πως σκεφτεται απο μικρος.

Συμφωνώ απολύτως, όπως πιστεύω συμφωνεί και η πλειοψηφία του forum, μεταξύ αυτών και ο φίλος @simosx όπου είχε γράψει...

simosx έγραψε:Υπάρχει κόσμος εδώ που αφιερώνει το χρόνο του να βοηθήσει τα νέα μέλη και να προσφέρει ένα φιλικό περιβάλλον, και βλέπουμε σχόλια όπως του Star_Light που χαλάνε τη διάθεση.
Είναι κλασσική ελληνική συμπεριφορά, όπου βοηθάς όσο μπορείς κάποιον και στο τέλος εκφράζει το «ευχαριστώ» με τέτοιο άσχημο και προσβλητικό τρόπο;
Είναι ξεφτίλα.

Star_Light έγραψε:Καμια πληροφορια κανεις για Κινα??? ΧΕΧΕΧΧ

Διαμένω κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα (Σιγκαπούρη). Ότι θέλεις στην διάθεση σου.
Γνώσεις Linux: Καλές┃Προγραμματισμός: Ναι┃Αγγλικά: Πολύ καλά
Ubuntu 12.04 LTS 32┃Asus P4B533-E│P4 3.06│2gb ddr│GF7950GT AGP│WiFi zydas zd1211│4x320gb raid1+2x500gb
Ubuntu 12.04 LTS 64┃Asus P5K Premium-WiFi│Q6600│4gb ddr2│GF9800GTX│WiFi ob Realtek RTL8187│4x2tb raid5
Ubuntu 12.04 LTS 64┃HP XW8400│2xQuad Xeon X5365 3.00│32gb ddr2 ECC│Quadro FX4500│WiFi Realtek RTL8188SU│2x256gb ssd raid0+4x2tb raid10 sas
FreeNAS 8.0.4 64 Server┃Norco RPC-4224 4U│X6DHE-G2│2x2.8 Xeon│16gb ddr2 ECC│3x8 sata raid Cont.AOC-SAT2-MV8│24x1tb
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Re: Αγορά Εργασίας

Δημοσίευσηαπό clepto » 27 Νοέμ 2011, 11:35

Off topic:
@geosanto αν επιτρέπεται τη δουλειά κάνεις;
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 13.04 raring 3.8.0-30-generic 64bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.8.0-19-generic, Windows 7
3 Intel Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 3840 MiB ‖ ASUS K56CB
4 Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
5 wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 0a)
clepto
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: christriant
IRC: Clepto
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Νοέμ 2011, 15:47

geosanto τι εγινε παρεξηγηθηκες και εσυ ρε φιλε? :lol: :lol:
(Για να μην πω παίκτη και παρεξηγηθεις ακομη χειροτερα) :D

Οπως θελω θα μιλαω στα γκομενακια και αν ειναι φιλες σου να τους πεις
να μην με κανουν παρεα γιατι κυκλοφορει αλητεια και θα τις χαλασω! Να προσεχετε κυκλοφορει αλητεια ε...

Το θεμα με το Σιμο δεν θα το σχολιασω καν... οτι ηταν να γραφτει γραφτηκε τοτε. Δεν ειμαι τυπος που τα κραταει παικτη
μπορει να εχω προβληματικη συμπεριφορα και λεξιλογιο αλλα μανιάτης δεν ειμαι εγω ;)

και δεν ανακατεύω και πραγματα απο το παρελθον . Ευχαριστω για την βοηθεια και την προσφορα απο τα βάααθη της καρδιάς σου αλλα εχω ηδη 5 φιλους στην Κινα
οι οποιοι και ειναι προθυμοι να με βοηθησουν μολις παρω την αποφαση οποτε δεν θα σε χρειαστω.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 27 Νοέμ 2011, 16:52

Off topic:
@Star_Light: έχεις καταντήσει απίστευτα κουραστικός με το συγκεκριμένο θέμα.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Νοέμ 2011, 16:59

Εγω την πλακα μου κανω. Ειδικα σε οποιο νήμα ειναι πιο χαλαρο οπως εδω.

Γιατι να παρεξηγηθει καποιος επειδη τον ειπα παικτη και να μην παρεξηγηθω εγω που με

ειπανε βαθεια νυχτωμενο. Και δεν καταλαβα "Καλα θα περασουμε" ναι δηλαδη εσυ αν γυρισεις

και πεις σε μια τυπισσα "Καλα να περασεις" αν βγει εξω πρεπει να παρεξηγηθει? Στο καλα θα περασουμε

μπορει να αντιστοιχουν ενα καρο έννοιες απο την πιο προστυχη μεχρι την πιο φυσιολογικη. Καλυτερα να μην αφηνουμε
τους υπολογιστες και την γνωση να μας αποξενωσει απο τους γυρω οι οποιοι δεν εχουν επιλεξει κατι τετοιο , οχι τιποτα αλλο
αλλα αν καποιος σε πει νέρντουλα θα σκεφτεις οτι ειναι αμορφωτος και το λεει αυτο...οχι ρε φιλε δεν ειναι αμορφωτος
απλα προσπαθει να σου εξηγησει πως η ενασχοληση σου με τον υπολογιστη σε εχει κανει κολλημενο μυαλο. Ειναι η τελευταια φορα που το εξηγω παντως οποιος θεωρει οτι τον προσβαλλει το στυλ μου στο μελλον ας με αγνοησει... απλα μην ειναι σαν κατι τυπακια οπως τοτε στην μανουρα που ειχε γινει με τον Σιμο που μπαινανε στο θρεντ και λεγανε
"ΑΑΑ πως μιλας ετσι... η κοπελα μου και εγω δεν το δεχομαστε εισαι αληταράς παμε τωρα να μεταφράσουμε λιγο Στωλμαν για να νιωσουμε ανωτεροι ανθρωποι" και μετα βγηκε ο Στωλμαν και ειπε ενα καρο ασχημα πραγματα για τον Τζομπς μετα τον θανατο του κιολας!!!

Και μετα αναρωτιουνται τετοια τυπακια γιατι καποιος θα τα πάρει στο δούλεμα? Αφου ειναι κολλημενα μυαλα!
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Νοέμ 2011, 17:02

logari81 έγραψε:Off topic:
@Star_Light: έχεις καταντήσει απίστευτα κουραστικός με το συγκεκριμένο θέμα.

Μαζι με τον διαχειριστη μπορειτε να κανετε μια συγκεντρωση και να με διαγραψετε αν
ειμαι φαουλ φιλε μου. Εμενα ετσι ειναι το στυλ μου και δεν το αλλαζω σε θεματα που ειναι πιο χαλαρα
θα μιλαω οπως θελω εγω και οχι οπως επιβαλλετε εσεις. Δεν θα μπαινει ο αλλος να λεει εμενα βαθεια νυχτωμενο που μου εμφανιζει μια υπερπολυτελη
καφετερια σαν ακριβοτερη απο μια καντινα στο δρομο και θα εχει απαιτηση μετα να μην τον ειρωνευτω κιολας :D εξαρχης αυτοι μπηκαν και λεγανε τα δικα τους. Δεν κοιτας καλυτερα αλλη φορα πριν αποφασισεις οτι κουράστηκες? :?
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό evolgen » 27 Νοέμ 2011, 17:10

Ρε παιδιά, ο κάθε άνθρωπος με βάση τη γνώση και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τα -όποια- χρόνια ζωής του, εκφράζει απόψεις. Καλύτερα να μην είμαστε δογματικοί. Αν κάποιος σε είπε "βαθιά νυχτωμένο", το είπε γιατί η εμπειρία του διαφωνεί με την κοσμοθεωρία σου. Δεν είναι κακό να ακούμε και τι έχει να πει ο άλλος πού και πού, ειδικά αν ο άλλος έχει περισσότερα χρόνια εμπειρίας από εμάς.

Η όλη κατάσταση μου θυμίζει έναν κολλητό μου φίλο που σπουδάζει ΗΜΜΗΥ, ο οποίος μου αράδιαζε τις -παράλογες- θεωρίες του για το θερμικό σοκ των κυττάρων, όταν η μόνη επαφή του με τη βιολογία ήταν στο σχολείο, κι αυτή αναγκαστικά. Εκεί κάθισα και του εξήγησα πως αυτά που έλεγε δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή αυτός έπρεπε να παρεξηγηθεί για αυτό;

Δε λέω να μην έχουμε γνώμη και άποψη, αλίμονο. Αλλά να μην πετάμε έτσι εύκολα χαρακτηρισμούς για άτομα που μπορεί να είναι στον "χώρο" περισσότερα χρόνια από εμάς.
Το να μειώνεις ένα έργο ελεύθερου λογισμικού, επειδή θεωρείς το δικό σου καλύτερο,
είναι απαράδεκτη συμπεριφορά και δε συμβαδίζει με τις αρχές του ελεύθερου λογισμικού.

Γνώσεις Linux: Μέτριο++ ┃ Προγραμματισμός: Perl, R, Python, SQL, C, Common Lisp, BashΑγγλικά: Άριστα

1. Ubuntu 14.04 trusty
2. Intel Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz ‖ RAM 7892 MiB
3. Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
4. eth0: Broadcom NetXtreme BCM57765 Gigabit Ethernet PCIe [14e4:16b4] (rev 10) ⋮ eth1: Broadcom BCM4331 802.11a/b/g/n [14e4:4331] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
evolgen
daemonTUX
daemonTUX

IRC: bioevolgenec
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Νοέμ 2011, 17:17

evolgen έγραψε:Ρε παιδιά, ο κάθε άνθρωπος με βάση τη γνώση και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τα -όποια- χρόνια ζωής του, εκφράζει απόψεις. Καλύτερα να μην είμαστε δογματικοί. Αν κάποιος σε είπε "βαθιά νυχτωμένο", το είπε γιατί η εμπειρία του διαφωνεί με την κοσμοθεωρία σου. Δεν είναι κακό να ακούμε και τι έχει να πει ο άλλος πού και πού, ειδικά αν ο άλλος έχει περισσότερα χρόνια εμπειρίας από εμάς.

Η όλη κατάσταση μου θυμίζει έναν κολλητό μου φίλο που σπουδάζει ΗΜΜΗΥ και μου αράδιαζε τις -παράλογες- θεωρίες του για το θερμικό σοκ των κυττάρων, όταν η μόνη επαφή του με τη βιολογία ήταν στο σχολείο, κι αυτή αναγκαστικά. Εκεί κάθισα και του εξήγησα πως αυτά που έλεγε δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή αυτός έπρεπε να παρεξηγηθεί για αυτό;

Δε λέω να μην έχουμε γνώμη και άποψη, αλίμονο. Αλλά να μην πετάμε έτσι εύκολα χαρακτηρισμούς για άτομα που μπορεί να είναι στον "χώρο" περισσότερα χρόνια από εμάς.

Με βλεπεις να εχω παρεξηγηθει? Απλα ο δρομος προς την επιτυχια ας το πουμε
δεν ειναι ποτε ενας. Θα ακουσω αυτα που εχει να μου πει ο φιλος αλλα οταν αρχιζει
τους χαρακτηρισμους , τα γεγονοτα απο το παρελθον και αλλα πολλα ξεφευγει απο τον
σκοπο που ειχε εξαρχης. Λεει παραπανω απο οσα χρειαζεται και ενδεχεται ειτε να εκνευρισει τον αλλον
ειτε να τον ωθησει στο να κανει και λιγη πλακα. Δεν το εκανα κακοπροαιρετα.

EDIT: Στο προ-προηγουμενο ποστ οταν ειπα για διαγραφη εννοουσα στα μηνύματα!
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 27 Νοέμ 2011, 18:49

Λοιπον το κλεινω το θέμα εδω μιας και καταντήσαμε κουραστικοι. Ενταξει δεν τρεχει τιποτα... ο καθενας με τις αποψεις του
αλλα δικαιουμαι και εγω να προειδοποιησω σε καποιους και ειδικα στα γκομενικα θεματα πως αν ειναι τοσο μιμου απτου
και προσβαλλονται ευκολα θα υποφέρουν και ποτε δεν θα κερδισουν πραγματικα αυτα που υπο αλλες συνθηκες θα κερδιζαν
φυσικα μιλαω απο προσωπικη εμπειρια η οποια ειτε θελουν καποιοι να το πιστεψουν ειτε δεν θελουν ειναι αρκετα μεγαλη
και αν ερθω καμια μερα στις συναντησεις σας θα το αποδειξω και επι τοπου . Η εμπειρια δεν εχει σχεση με την ηλικια.

Οι τυπισσες θελουν και λιγο χιουμορ... οπως και λιγη προστυχια οπως και πολλα αλλα... αν νομιζει καποιος οτι θα
τον θαυμασουν με το να δειχνεται μεσω της μορφωσης και της ικανοτητας στους υπολογιστες ειναι πολυ φτηνα ηττημένος. (Εκτος και αν βρουν καμια να μεταφραζουν μαζι στωλμαν χαχαχα ακομα το θυμαμαι και γελαω αυτο ηταν τρομερο!)
Ειναι αλλος κοσμος εκει.... αφηνεις πισω και τους προγραμματισμους και τις μορφωσεις και τα πανεπιστημια και ολα.
Αυτα... με συγχωρειτε αν κουρασα καποιους αλλα και εμενα με κουραζουν οι κολλημενοι και σπαω πλακα μαζι τους αν οχι εδω μεσα σιγουρα εκτος κοινοτητας. ;) Απαντησεις δεχομαι
αλλα εγω προσωπικα θα το κλεισω εδω το θεμα.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό geosanto » 28 Νοέμ 2011, 11:56

Προσπαθείς να πεις κάτι...

Star_Light έγραψε:Θα ακουσω αυτα που εχει να μου πει ο φιλος αλλα οταν αρχιζει τους χαρακτηρισμους , τα γεγονοτα απο το παρελθον και αλλα πολλα ξεφευγει απο τον σκοπο που ειχε εξαρχης.

...όπου κατοπιν αυτοαναιρείσαι αναφέροντας γεγονότα από το παρελθόν.

Star_Light έγραψε:(Εκτος και αν βρουν καμια να μεταφραζουν μαζι στωλμαν χαχαχα ακομα το θυμαμαι και γελαω αυτο ηταν τρομερο!)

Τι το γράφεις ,αφού πρώτος εσύ δεν το τηρείς; Το "τρομερό" είναι άλλο. Κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία ενός nickname, δεν εκστομίζεις μόνο φτηνό και χυδαίο "χιούμορ" αλλά...

Star_Light έγραψε:δινονται επιδοτησεις πριν ανοιξεις ενα μαγαζι. Δεν χρειαζεται να το νοικιασεις 100%, οι μισοι μεσα δουλευουν ανασφαλιστοι (εχω δουλεψει σερβιτορος και ξερω) τα ποτα ειναι μπομπες και τα παιρνουν απο το lidle!!!

...ΜΑΖΙ και ανυπόστατες συκοφαντίες, κατηγορώντας ένα τεράστιο όμιλο, ότι πουλάει νοθευμένα ποτά. Να σου θυμίσω ότι η συκοφαντική δυσφήμηση είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία Πρωτοδικών.

ΥΓ. Ευτυχώς μαζί με τα άλλα είσαι και ανορθόγραφος. Μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν εννοούσες τον συγκεκριμένο όμιλο, άλλα ένα άλλον που δεν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς το internet είναι μεγάλο μέρος να κρυφτείς.
Γνώσεις Linux: Καλές┃Προγραμματισμός: Ναι┃Αγγλικά: Πολύ καλά
Ubuntu 12.04 LTS 32┃Asus P4B533-E│P4 3.06│2gb ddr│GF7950GT AGP│WiFi zydas zd1211│4x320gb raid1+2x500gb
Ubuntu 12.04 LTS 64┃Asus P5K Premium-WiFi│Q6600│4gb ddr2│GF9800GTX│WiFi ob Realtek RTL8187│4x2tb raid5
Ubuntu 12.04 LTS 64┃HP XW8400│2xQuad Xeon X5365 3.00│32gb ddr2 ECC│Quadro FX4500│WiFi Realtek RTL8188SU│2x256gb ssd raid0+4x2tb raid10 sas
FreeNAS 8.0.4 64 Server┃Norco RPC-4224 4U│X6DHE-G2│2x2.8 Xeon│16gb ddr2 ECC│3x8 sata raid Cont.AOC-SAT2-MV8│24x1tb
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Κάδος Απορριμμάτων (πλην SPAM)