Star_Light έγραψε:Επομενως δεν μας μενει να πουμε και πολλα. Αλλα ενταξει πιστευω πως το καλυτερο απο ολα ετσι οπως διαμορφωνεται η κατασταση απο το να κατσεις εδω και να τσακωνεσαι με ανθρωπους που δεν θελουν να καταλαβουν ειναι να φυγεις εξωτερικο. Το σκεφτομαι αρκετα σοβαρα.
Εκ βάθους καρδίας πραγματικά στο εύχομαι να το δοκιμάσεις και να πετύχεις ότι πραγματικά επιθυμείς, αλλά δυστυχώς η εμπειρία μου τόσα χρόνια από τα ταξίδια μου στο εξωτερικό, μου έχει δείξει ότι άνθρωποι με "περίεργο λεξιλόγιο" κατ' ομολογία σου, προβληματική συμπεριφορά και νοοτροπία προς το γυναικείο φύλο όπως ...
Star_Light έγραψε:Μια Κινα θα ηθελα να παω! Φοβερη χωρα με απιστευτα κτιρια απο οσο εχω δει
εχει και κινεζουλες εκει.... που τις γουσταρω καργα... καλα θα περασουμε!!!!!
...σε λίγο καιρό επικοινωνούσαν με τους δικούς τους και τους ζητούσαν να τους στείλουν λεφτά για τα εισιτήρια να γυρίσουν πίσω. Αν θυμάσαι γι' αυτήν την συμπεριφορά είχε ανοιχτεί ολόκληρο θέμα εδώ: viewtopic.php?f=7&t=19391 Ο πραγματικά ικανός πετυχαίνει πάντα, ανεξαρτήτως συνθηκών και χώρας. Αντιθέτως οι υπόλοιποι που πιστεύουν ότι "καλά θα περάσουμε", η πραγματικότητα δυστυχώς τους προσγειώνει με τον πιο άσχημο τρόπο.
Star_Light έγραψε:Η ιδια ιστορια δειχνει πως ο ελληνας δεν προκειται να αλλαξει... πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι...
Star_Light έγραψε:Δεν ειναι ουτε η οικονομια , ουτε η μορφωση , ουτε η γνωση , ουτε τα πτυχια ΟΥΤΕ τιποτα. Ειναι θεμα ανθρωπου και πως σκεφτεται απο μικρος.
Συμφωνώ απολύτως, όπως πιστεύω συμφωνεί και η πλειοψηφία του forum, μεταξύ αυτών και ο φίλος @simosx όπου είχε γράψει...
simosx έγραψε:Υπάρχει κόσμος εδώ που αφιερώνει το χρόνο του να βοηθήσει τα νέα μέλη και να προσφέρει ένα φιλικό περιβάλλον, και βλέπουμε σχόλια όπως του Star_Light που χαλάνε τη διάθεση.
Είναι κλασσική ελληνική συμπεριφορά, όπου βοηθάς όσο μπορείς κάποιον και στο τέλος εκφράζει το «ευχαριστώ» με τέτοιο άσχημο και προσβλητικό τρόπο;
Είναι ξεφτίλα.
Star_Light έγραψε:Καμια πληροφορια κανεις για Κινα??? ΧΕΧΕΧΧ
Διαμένω κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα (Σιγκαπούρη). Ότι θέλεις στην διάθεση σου.