| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

logari81 έγραψε:@ALdaperan περιττο να σου πω ότι κανεις μια εξαιρετική οργανωτική δουλειά. Με τι ασχολείσαι επαγγελματικά;

ALdaperan έγραψε:Ας προσπαθήσουμε να τα συγκεντρωσουμε και αυτα εδω για να φτιάξουμε και εναν οδηγο μετα με ολα συγκεντρωμενα . Λοιπον εγω ξεχωρισα αυτα (με τα αντιστοιχα του παλιου διπλα) :
Ανακοίνωση![]()
Sticky θέμα![]()
κλειδωμένο![]()
τοπικ που μετακινηθηκε![]()
τοπικ που υπάρχει νεα δημοσιευση![]()
διαβασμένο τοπικ (δεν υπαρχουν νεες δημοσιευσεις)![]()
Θέμα υψηλής κίνησης (hot) χωρις καινουρια δημοσιευση![]()
Θέμα υψηλής κίνησης (hot) με καινουρια δημοσιευση![]()
Παιδιά επιβεβαιώστε τα αν θελετε . Αφου τα επιβεβαιωσετε κάντε το ποστ αν θέλετε εναν οδηγο. Ο παλιός οδηγός βρίσκεται εδω

VS 

ALdaperan έγραψε:logari81 έγραψε:@ALdaperan περιττο να σου πω ότι κανεις μια εξαιρετική οργανωτική δουλειά. Με τι ασχολείσαι επαγγελματικά;
Eυχαριστω πολύ . Να σαι καλα!!
Φοιτητης ειμαι στο πολυτεχνειο !!

ALdaperan έγραψε:@vagrale13 Λοιπόν έχουμε και το εξής εικονίδιο που δεν έχω βάλει στη λιστα : ( το έβαλα τωρα, πλήρης οδηγος εδω )
Ενότητα με υποενότητες που έχουν αναγνωστεί![]()
Αν προσέξεις καλά οι ενότητες :
Γενικά
Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης
Το Σχολείο του Φόρουμ - Ασύγχρονα Μαθήματα
έχουν υποενοτητες μέσα , γι αυτό ΜΟΝΟ σε αυτες τις 3 ενότητες σου παρουσιάζεται αυτο το εικονίδιο!! Παρακάτω σου βάζω ενα screenshot με το παλιο και το νεο θέμα για να καταλάβεις :
Κατα τα άλλα το γνωστο bug στα τοπικς είναι οτι υπάρχει σύγχηση αυτων των 2 εικονιδιων ( που έχουν ενα σηματακι σαν κατι να λειπει κατω αριστερα => σηματακι για τοπικ οχι ενοτητες) :VS
Αυτο ειναι γνωστό Bug και το εχω βάλει στη λιστα (#16)

the_eye έγραψε:Τα μη διαβασμένα είναι με έντονο, τα διαβασμένα με αχνό. (Είτε τα "φαγωμένα" είτε τα μη) Είναι οκ τώρα ; Εγώ νομίζω ναι.