Καταλαβαίνω ότι το forum αφορά την ελληνική κοινότητα του Ubuntu αλλά γιατί να μην στηρίζει μία διανομή Linux μία άλλη; Άλλωστε ο δρόμος είναι ανοιχτός για όλους...

Για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση, και εγώ έχω επιλέξει Ubuntu..

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |
giannis12a έγραψε:Θα μπορούσε να γίνει ένα θέμα με διάφορα λινκ σε άλλα φόρουμ ή μετεφρασμένα wiki. Να γίνει από εδώ η μετάφραση δεν έχει νόημα. Η κάθε ομάδα δουλεύει ξεχωριστά. Εν προκειμένω στο sabayon η ομάδα είναι .... εγώ και μόνον lol άστα να πάνε, 3 άρθρα έχουν μεταφραστεί μόνον.
c7p έγραψε:giannis12a έγραψε:Θα μπορούσε να γίνει ένα θέμα με διάφορα λινκ σε άλλα φόρουμ ή μετεφρασμένα wiki. Να γίνει από εδώ η μετάφραση δεν έχει νόημα. Η κάθε ομάδα δουλεύει ξεχωριστά. Εν προκειμένω στο sabayon η ομάδα είναι .... εγώ και μόνον lol άστα να πάνε, 3 άρθρα έχουν μεταφραστεί μόνον.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου αλλά μια ολόκληρη διανομή δεν μπορεί να μεταφραστεί απο ένα και μόνο άτομο, μέχρι να βρεθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι γιατί δεν συνεισφέρεις σε ένα άλλο project ;
@logari81 +1