Όποιοι γνωρίζουν από Ubuntu packaging system , ppa uploading...κλπ ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω να μου πούνε που κάνω λάθος.
Η διαδικασία
1) Κατέβασμα πηγαίου κώδικα
2) patchαρισμα του πυρήνα
3) Αλλαγή του debian/changelog (dch) κατάλληλα.
4) Εφαρμογή της debuild
Το πρόβλημα
Η debsign (που καλείται μέσω της debuild) δεν δημιουργεί υπογεγραμμένο αρχείο .dsc
Υπογράφει μόνον το source.changes αρχείο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανεβάσω (δεν λειτουργεί η dput).
Κάτι ίσως σημαντικό μπορεί να είναι ότι τα περιεχόμενα του αρχείου source.changes δεν διαφέρουν σε κάτι με τα original (κακό αυτό νομίζω).
Δυστυχώς η μόνη βοήθεια που πήρα στο κανάλι #ubuntu-devel είναι του στύλ «διάβασε τις σελίδες βοηθείας» , λες και δεν τις είχα διαβάσει ήδη.

Επίσης μου είπαν ότι το πακέτο του πυρήνα είναι special package. Μήπως χρειάζεται κάποια έξτρα ενέργεια που παρέλειψα ;
Σε ότι αφορά OpenPGP κλειδί κλπ, λειτουργούν σωστά , αφού δοκιμαστικά επεξεργάστηκα και ανέβασα το unity-tweak-tool σε ένα άλλο αποθετήριο που έφτιαξα και λειτουργεί.
Off topic:
Είναι το unity-tweak-tool με την Ελληνική μετάφραση μέσα (το αρχείο el.po) , δεν το έχω δοκιμάσει σαν πακέτο αν θέλει κάποιος ας το δοκιμάσει να μου πει.