Αποτελέσματα Διαγωνισμών για την Ελληνοποίηση και την Ανάπτ.

...του ubuntu και έργων ΕΛ/ΛΑΚ (Έργα-Οδηγοί-Προτάσεις)

Συντονιστής: konnn

Re: Αποτελέσματα Διαγωνισμών για την Ελληνοποίηση και την Ανάπτ.

Δημοσίευσηαπό bullgr » 19 Μαρ 2009, 13:13

Απαράδεκτο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κανένα θέμα από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους κανόνες λειτουργίας: forumrules.php

Θα παρακαλούσα όμως (για να μην αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το θέμα) να σταματήσει εδώ η κουβέντα... Ας σεβαστούμε αυτούς που ασχολούνται με τα projects και το έργο που παράγουν. Όποιος έχει ενστάσεις, απορίες, ερωτήματα, ας απευθυνθεί άμεσα στους υπεύθυνους του κάθε project με όποιο τρόπο επιθυμεί (irc, pm, mail, face-to-face).

Και εγώ έχω ενστάσεις περί χρηματισμού στο χώρο του ανοιχτού λογισμικού, αλλά εάν δεν υπάρχουν ενδείξεις παρατυπίας και κινήσεις που βλάπτουν την ιδέα του ανοιχτού λογισμικού, δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες, να αφήνουμε υπονοούμενα. Μην αρχίζουμε να κυνηγάμε ανεμόμυλους...

Σας παρακαλώ η κουβέντα να σταματήσει εδώ...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό greatst » 19 Μαρ 2009, 13:41

bullgr έγραψε:Απαράδεκτο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κανένα θέμα από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους κανόνες λειτουργίας: forumrules.php

Θα παρακαλούσα όμως (για να μην αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το θέμα) να σταματήσει εδώ η κουβέντα... Ας σεβαστούμε αυτούς που ασχολούνται με τα projects και το έργο που παράγουν. Όποιος έχει ενστάσεις, απορίες, ερωτήματα, ας απευθυνθεί άμεσα στους υπεύθυνους του κάθε project με όποιο τρόπο επιθυμεί (irc, pm, mail, face-to-face).

Και εγώ έχω ενστάσεις περί χρηματισμού στο χώρο του ανοιχτού λογισμικού, αλλά εάν δεν υπάρχουν ενδείξεις παρατυπίας και κινήσεις που βλάπτουν την ιδέα του ανοιχτού λογισμικού, δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες, να αφήνουμε υπονοούμενα. Μην αρχίζουμε να κυνηγάμε ανεμόμυλους...

Σας παρακαλώ η κουβέντα να σταματήσει εδώ...

Σε ότι με αφορά προσωπικά, δεν είπα ούτε υπαινίχθηκα ποτέ τίποτε το μεμπτό ή με κακή πρόθεση. Έθεσα το αρχικό ερώτημα με τον εντελώς καλοπροαίρετο σκοπό του να μας πουν τα παιδιά που πήραν τη χρηματοδότηση ότι "είμαι ο τάδε, είμαι μέλος του φόρουμ και πήρα χρηματοδότηση για το τάδε πρότζεκτ", να τους δώσουμε τα συγχαρητήρια μας κλπ. Από εκεί και πέρα εξέφρασα και κάποιες απορίες που δεν είχαν φυσικά σκοπό να θίξουν κανέναν. Θυμίζω άλλωστε ότι εγώ ενημέρωσα το φόρουμ για το ότι υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης με το νήμα που είχα ανοίξει στο: viewtopic.php?f=6&t=3328

Πραγματικά είναι καλύτερο η συζήτηση να λήξει εδώ, με την επισήμανση ότι οι προθέσεις μου ήταν και παραμένουν αγαθές, τόσο όταν ενημέρωσα την κοινότητα για το ότι υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης (στο νήμα viewtopic.php?f=6&t=3328), όσο και όταν ενημέρωσα την κοινότητα για τα αποτελέσματα (στο παρόν νήμα). Προσωπικά δεν θα ξαναγράψω τίποτα στο παρόν νήμα, εκτός εάν κάποιο μήνυμα αναφερθεί προσωπικά σε εμένα.
προσωπική ιστοσελίδαgreatst in Launchpad

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: greatst
IRC: greatst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 19 Μαρ 2009, 14:36

Δυστυχώς στη επικοινωνία μέσω forums μερικές φορές παρατηρείται το εξής φαινόμενο: Γράφεις εσύ κάτι καλοπροαίρετα, γράφει πιο κάτω άλλος κάτι πιο επιθετικό, απαντά ο θιγόμενος αλλά χωρίς να κάνει παράθεση στα γραφόμενα που αναφέρεται, και εκεί η κατάσταση γίνεται μπάχαλο.

Δεν ξέρεις εάν αυτό που γράφει, εάν αυτή η επίθεση είναι για αυτά που έγραψες εσύ ή για κάποιον άλλο... Γενικεύεται η κατάσταση και όλοι νομίζουν ότι η επίθεση είναι για αυτούς.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε παραδείγματα μέσα από αυτή τη δημοσίευση γιατί θα πυροδοτήσω άλλη μια αντιπαράθεση... Απλώς σας παρακαλώ ξεχάστε το... Ασχοληθείτε με κάτι ποιο επικοδομητικό...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 19 Μαρ 2009, 15:08

bullgr έγραψε:Δυστυχώς στη επικοινωνία μέσω forums

...λίστες ταχυδρομείου και οτιδήποτε άλλο που υπάρχει γραπτή και μη άμεση επικοινωνία...
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pkst » 19 Μαρ 2009, 18:11

bullgr έγραψε:Δυστυχώς στη επικοινωνία μέσω forums μερικές φορές παρατηρείται το εξής φαινόμενο: Γράφεις εσύ κάτι καλοπροαίρετα, γράφει πιο κάτω άλλος κάτι πιο επιθετικό, απαντά ο θιγόμενος αλλά χωρίς να κάνει παράθεση στα γραφόμενα που αναφέρεται, και εκεί η κατάσταση γίνεται μπάχαλο.

Δεν ξέρεις εάν αυτό που γράφει, εάν αυτή η επίθεση είναι για αυτά που έγραψες εσύ ή για κάποιον άλλο... Γενικεύεται η κατάσταση και όλοι νομίζουν ότι η επίθεση είναι για αυτούς.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε παραδείγματα μέσα από αυτή τη δημοσίευση γιατί θα πυροδοτήσω άλλη μια αντιπαράθεση... Απλώς σας παρακαλώ ξεχάστε το... Ασχοληθείτε με κάτι ποιο επικοδομητικό...

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου... Αλλά συνήθως στην "καλοπροαίρετη γραφή" αποφεύγουμε λέξεις με αρνητική σημασία (όπως π.χ : "χρηματισμός" "τσεπώσει" κ.ο.κ) οι οποίες προκαταβάλλουν τον αναγνώστη και τον "θιγόμενο". Τέλος πάντων...
And the beast shall be made legion. Its numbers shall be increased a thousand thousand fold. The din of a million keyboards like unto a great storm shall cover the earth, and the followers of Mammon shall tremble.
Άβαταρ μέλους
pkst
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: pkst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 19 Μαρ 2009, 18:28

Δεν ξέρω για τους κανόνες και το τι προβλέπουν και τι όχι αλλά μου αρέσει πιο πολύ το κλίμα τώρα απο ότι πρίν ... :)))))))
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 19 Μαρ 2009, 19:56

pkst έγραψε:Αλλά συνήθως στην "καλοπροαίρετη γραφή" αποφεύγουμε λέξεις με αρνητική σημασία (όπως π.χ : "χρηματισμός" "τσεπώσει" κ.ο.κ) οι οποίες προκαταβάλλουν τον αναγνώστη και τον "θιγόμενο". Τέλος πάντων...

Αυτό ακριβώς εννοούσα... Ενώ ενοχλήθηκες με τη λέξη "τσεπώσει" που ανέφερα και με τη φράση του atermon "Τα λεφτά είναι σαν τα σκ..τά, αν δεν τα απλώσεις, βρωμάνε!", με τη δημοσίευση που είχες κάνει γενίκευσες την απάντησή σου, βάζοντας τους όλους σε ένα τσουβάλι:
pkst έγραψε:AFAIK δεν χρηματοδοτείται κανέα Project για δουλειά που έχει γίνει, αλλά για δουλειά που θα γίνει. Οι προτάσεις των έργων και η λογικη χρηματοδότησης φαίνεται στα αποτελέσματα των προτάσεων. Για συγκεκριμενα projects που έχετε ενστάσεις ΡΩΤΗΣΤΕ τον leader και μην αρχίζεται τα γενικόλογα υπονοούμενα και τους εξυπνακισμούς (αρχίζετε να θυμίζεται τον παλιό Hellug ορισμένοι). Οι περισότεροι που έχουν αναλάβει δεν έχουν κατέβει από τον πλανήτη Άρη και ούτε το κάνουν για να "τσεπώσουν" 2-3 χιλιάρικα. Οποιοδήποτε υπονοούμενο από εδώ και πέρα χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία θα θεωρείται λάσπη...

Με αποτέλεσμα να νομίζουν όλοι ότι αναφέρεσαι στο πρόσωπό τους, και αυτοί με τη σειρά τους να νοιώσουν άδικα θιγμένοι (πχ greatest)...

Αποτέλεσμα; Να γίνει το όλο θέμα μπάχαλο...

Δεν επιρρίπτω ευθύνες σε κανέναν... Όλοι μας φταίξαμε για αυτή τη κατάσταση...
Θα ζητήσω από τους υπεύθυνους συντονιστές να κλειδώσουν το θέμα γιατί δεν έχει καμία απολύτως αξία...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 19 Μαρ 2009, 22:24

το κλειδώνω
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ανάπτυξη Λογισμικού / Αλγόριθμοι