Συντονιστής: konnn

giannosfor έγραψε:"Η εφαρμογή είναι κλειστού κώδικα και δεν θα πρέπει να περιέχει κώδικα η βιβλιοθήκες open source. Ο κώδικας θα πρέπει να είναι χωρίς δικαιώματα."

Και εγώ είμαι πολύ διστακτικός,δεν έχω αναλάβει κάτι παρόμοιο,και δε ξέρω τι κινδύνους εγκυμονεί.simosx έγραψε:Οι πιθανότητες να πάει κάτι άλλο στραβά αν αναλάβεις το συγκεκριμένο έργο είναι αρκετά μεγάλες, και θέλει προσοχή η πιθανή ανάληψη.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ την ίδια εντύπωση έχω.simosx έγραψε:Αυτή η διατύπωση της απαίτησης δείχνει ένα βαθμό άγνοιας.

giannosfor έγραψε:Το ίδιο ισχύει και για php framework?
giannosfor έγραψε:Συγχωρέστε με για την άγνοια αλλά τι διαφορά έχει πχ η php που αν δε κάνω λάθος είναι open source απο μιά βιβλιοθήκη open source?
giannosfor έγραψε:Γιατί με τη πρώτη μπορείς να κάνεις "κλειστού κώδικα" εφαρμογές ενώ με την άλλη όχι? Έχουν διαφορετικές άδειες?

simosx έγραψε:Κατά βάσει έχει «LGPL» (Lesser GPL) όπου επιτρέπει να κάνεις τη σύνδεση (linking) χωρίς να αναγκάζει να δημοσιοποιήσεις κώδικα
simosx έγραψε:Όταν γράφεις κώδικα, έχεις αυτομάτως το Copyright ως συγγραφέας. Ο εργοδότης μπορεί να ζητήσει να παραχωρήσεις το Copyright,
οπότε αυτός θα είναι ο ιδιοκτήτης του λογισμικού.

giannosfor έγραψε:Tι ενοούμε linking?
gcc myprog.c -o myprog -lmgiannosfor έγραψε:Πώς παραχωρείς τα δικαιώματα και πως τα κατοχυρώνεις?

<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script> Σε αυτή τη περίπτωση?simosx έγραψε: Ο εργοδότης μπορεί να ζητήσει να παραχωρήσεις το Copyright,οπότε αυτός θα είναι ο ιδιοκτήτης του λογισμικού.