Γεια σας.
Σημειωση! Αν υπαρχει σχετικο θεμα, τοτε οι συντονιστες ας το μετακινησουν. Δεν βρηκα κατι σχετικο οσο εψαξα.
Λοιπον. Εψαξα στο νετ αλλα δεν βρηκα με ποιον τροπο να μεταφερεις ενα προγραμμα το οποιο ειναι σε source code μιας γλωσσας σε ενα "πραγματικο" προγραμμα που λειτουργει κατω απο τις συνθηκες και τις προυποθεσεις που θες. (Με τον ορο πραγματικο εννοω να ειναι σε θεση να το βαλεις στο ubuntu software center αν προκειτε για open software ή να ειναι σε θεση να τρεξει σε window αν θες να εχει αποκλειστικα GUI)
Θεωρω πως ειναι μια καλη ιδεα για οδηγο How to .
Ειμαι σχετικα νεος στο Linux και στον προγραμματισμο , ωστοσο δεν ξεφυγα ουτε εγω απο τη μανια του open source και θελω να δημιουργησω ενα προγραμμα το οποιο αν ειναι σε καλη κατασταση να μπορω να το δωσω στην κοινοτητα. Η ιδεα υπαρχει αλλα περα απο τα κλασσικα project με C/C++ της σχολης δεν εχω καταφερει να δημιουγησω κατι το οποιο θα τρεχει αυτοματα στην εκκινηση ή απλα πατωντας δυο κλικ σε ενα εικονιδιο στο desktop.
Γι αυτο λοιπον ζητω τα φωτα σας σε αυτο. Εστω οτι καποιος εχει απλα ενα project, πως θα μπορουσε να το κανει " προγραμμα " , ωστε να μπορει να διαμειρασει την ιδεα του.
Ευχαριστω για καθε απαντηση.