Διαγωνισμός ανάπτυξης και Διαγωνισμός Ελληνοποίησης ΕΛ/ΛΑΚ

...του ubuntu και έργων ΕΛ/ΛΑΚ (Έργα-Οδηγοί-Προτάσεις)

Συντονιστής: konnn

Re: Διαγωνισμός ανάπτυξης και Διαγωνισμός Ελληνοποίησης ΕΛ/ΛΑΚ

Δημοσίευσηαπό cyberpython » 08 Μαρ 2009, 02:54

chazisop έγραψε:Σου είπαν πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ? Γιατί και εγώ είχα δηλώσει συμμετοχή με το Texmaker αλλά δεν έχω δει τίποτα ακόμα...

Πρώτα απ' όλα καλή επιτυχία!

έγραψε: (28/02/2008): Μόλις ενημερώθηκα οτι οι προτάσεις για το διαγωνισμό θα αξιολογηθούν στις 4/03

Μόνο αυτό μου είπαν στο email, οπότε δε ξέρω τίποτα περισσότερο...
Κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών / Ubuntu-gr / My Web Log
Επίπεδο Γνώσεων Linux: Μέτριο, Προγραμματισμός: Ναι, Aγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 10.04 - 32bits
Η/Υ : Intel Core2 4400@2 GHz / 2GB DDR2 RAM / GeForce 8400 GS 512MB / Creative SB Audigy SE
Άβαταρ μέλους
cyberpython
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Re: Διαγωνισμός ανάπτυξης και Διαγωνισμός Ελληνοποίησης ΕΛ/ΛΑΚ

Δημοσίευσηαπό greatst » 08 Μαρ 2009, 12:28

cyberpython έγραψε:... Μιας και είχα ανακοινώσει οτι συμετείχα να πω οτι σήμερα έστειλα ένα email όπου ζητώ την απόσυρση της πρότασής μου από το διαγωνισμό (δεν πήγα όσο καλά περίμενα στην εξεταστική που μας πέρασε... :mrgreen: ), αλλά αυτό από την άλλη σημαίνει οτι θα έχω μεγαλύτερη άνεση να ασχοληθώ με το project στον ελεύθερο χρόνο μου χωρίς να με πιέζει κάποιο χρονοδιάγραμμα. ...

Καλή επιτυχία στην επόμενη εξεταστική σου και θα χαρώ -εάν βρω χρόνο και μπορέσω κάπου- να σε βοηθήσω με το πρότζεκτ σου. :)
προσωπική ιστοσελίδαgreatst in Launchpad

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: greatst
IRC: greatst
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ανάπτυξη Λογισμικού / Αλγόριθμοι