Πάω τώρα να διαβάσω τον δικό μου που τον έφτιαξα χωρίς να ξέρω τι κάνει!

Πάντως ένα πράγμα έχω να πω...
Δεν παίζεσαι φίλε!
Off topic:
BTW πόσα χρόνια προγραμματίζεις σε C;
Συντονιστής: konnn
UnKnown96 έγραψε:Λοιπόν τα διάβασα.
Πάω τώρα να διαβάσω τον δικό μου που τον έφτιαξα χωρίς να ξέρω τι κάνει!![]()
Πάντως ένα πράγμα έχω να πω...
Δεν παίζεσε φίλε!
Off topic:
BTW πόσα χρόνια προγραμματίζεις σε C;
έγραψε:Δεν παίζεσε φίλε!
έγραψε:Από πότε προγραμματίζεις στη C;
απο το... 1987
UnKnown96 έγραψε:Υπάρχουν κιάλες compiled γλώσσες;
UnKnown96 έγραψε:
Έχω καταλήξει ότι η καλίτερη Interpreted είναι η Ruby για εμένα αλλά δεν μπόρεσα να βρω άλλες compiled που να μπορούν να φτιάξουν Executable για Windows (.exe) και Linux (αύτα δεν έχουν κατάληξη...).
medigeek έγραψε:Off topic:UnKnown96 έγραψε:Υπάρχουν κιάλες compiled γλώσσες;
Vala. Μετατρέπει Vala (μοιάζει με C#) σε καθαρή γλώσσα C.UnKnown96 έγραψε:
Έχω καταλήξει ότι η καλίτερη Interpreted είναι η Ruby για εμένα αλλά δεν μπόρεσα να βρω άλλες compiled που να μπορούν να φτιάξουν Executable για Windows (.exe) και Linux (αύτα δεν έχουν κατάληξη...).
Ενδιαφέρον, πως το κάνεις αυτό;
clepto έγραψε:κάτσε δηλαδή αν κάνω ένα compiled στο ubuntu χωρίς κατάληξη και του βάλω κατάληξη .exe θα τρέχει σε windows;
UnKnown96 έγραψε:Έχω καταλήξει ότι η καλίτερη Interpreted είναι η Ruby για εμένα αλλά δεν μπόρεσα να βρω άλλες compiled που να μπορούν να φτιάξουν Executable για Windows (.exe) και Linux (αύτα δεν έχουν κατάληξη...).
UnKnown96 έγραψε:[...]δεν μπόρεσα να βρω άλλες compiled που να μπορούν να φτιάξουν Executable για Windows (.exe) και Linux (αύτα δεν έχουν κατάληξη...).
strings mypogram.exe
UnKnown96 έγραψε:Όλες είναι Interpreted, οπότε δεν μπορείς να κάνεις executable και να κρύψεις το αρχείο με το source όταν σου χρειαστεί.