migf1 έγραψε:Star_Light έγραψε:...
Εγω ο ιδιος δεν εχω ελενξει την εγκυροτητα αυτου που λεω αλλα επειδη εχω αρκετα καλη μνημη μου το ειχε πει ενας προγραμματιστης στην σχολη ο οποιος ηταν προγραμματιστης κανονικος δηλαδη οχι σαν εμενα... ηταν καλος. Η memset μου ειχε πει πως γεμιζει την μνημη με μια τιμη. Και μου ηρθε απλα στο μυαλο. Αυτο

Η memset() όντως γεμίζει μια περιοχή μνήμης με μια δεδομένη τιμή, η σχέση της όμως με την ολίσθηση είναι όση του ποδηλάτη με την αχιβάδα

! Εκεί ήταν η ένστασή μου, επειδή το παρουσίασες σαν να είχαν σχέση.
έγραψε:P.S Πλακα εκανα με το απογοητευεσαι , εδω δεν απογοητευομαι εγω (μιας και περα απο την πλακα που κανουμε δεν υπάρχει σοβαρος λογος) γιατι να απογοητευτεις εσυ?

Εντάξει, τρόπος του λέγειν ήταν το απογοητεύομαι, απλά χρησιμοποίησα την ίδια λέξη που χρησιμοποίησες

lol.
Οχι βρε παιδι μου εγω εννοουσα οτι αυτη περιοχη που θα αδειάσει θα γεμίσει με μια τιμη μεσω της memset . Τωρα οκ?
Υπο αυτη την εννοια οχι. Δεν υπάρχει σχεση. Αυτο εννοούσες και εσυ? Κοιταξε... βλεπω οτι ειστε πολυ τυπικοι στις εκφρασεις σας
και τελικα καλα κανετε γιατι τελικα αυτο φαινεται να ειναι το 100% σωστο . Οχι σαν εμας τους ρεμπεσκεδες. (εμενα)
Κοιτα migf1 περυσι τετοιο καιρο δεν ηξερα τι ηταν το φορματ my friend

hahahahahha απο περυσι χριστουγεννα αρχισα να ασχολουμαι.
Για αυτο σου ειπα και πιο πανω δεν υπάρχει ουδεις λογος ανησυχιας... εκτος αυτου οσα εχουμε συζητησει εδω μας εκαναν πολυ καλο απλα θελουν και λιγακι τον χρονο τους να ωριμασουν μεσα στο μυαλο μας.

Δεν εχω απαιτησεις να βγαλω και τρελα λεφτα σαν πληροφορικαριος -μεταξυ μας δεν τα αξιζω κιολας υπάρχουν ατομα εκει εξω που αξιζουν πολυ περισσοτερα στην πληροφορικη πχ απο εμενα- . Το τι του επιφυλασσει η ζωη του καθενος δεν το ξερει κανεις βεβαια!!!!
Μπορει τελικα να καταληξω και σε αλλο ποστο... θα δουμε δεν ειμαι απολυτος.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]