@migf1 το παράδειγμα με τους δείκτες που σου έλεγα το αχρειαστο το δικο μου τελικα με βοήθησε πιστευω να καταλάβω
την διαφορά του να χρησιμοποιείς έναν διπλό δείκτη που πρωτα έχεις αρχικοποιήσει με την διεύθυνση ενος αλλου που δείχνει σε μια μεταβλητή
και μετα απλα τον περνάς στην συνάρτηση χωρις τον & τελεστή.
Απο έναν δείκτη που τον χρησιμοποιείς στη μια συνάρτηση σαν μονο και στην άλλη σαν διπλό χωρις να χρειάζεται να δηλώσεις δυο δείκτες στην main.
Και αρα στην κλήση της συνάρτησης έχεις πλέον μεσα στο όρισμα το &δείκτης ενω στην 1η που λέω εγω έχεις σκέτο δεικτης μιας και ειναι αρχικοποιημένος ηδη με εναν αλλον και αρα φέρει την διευθυνση του

τελοςπαντων... εν κατακλειδι παρολο που εχεις δικιο γενικότερα και πιο μακροπρόθεσμα εμενα βραχυπροθεσμα αυτα τα παραδειγματακια... και αυτα βασικα παρολο που σου φαινονται αχρηστα εμενα με βοηθησαν . ΤΩρα λες να νομιζω οτι με έχουν βοηθησει ενω στην ουσια μου έχουν κανει κακο?
ξερω γω? τετοια πλάνη?

Επισης έφτασα στο σημείο να ξεδιαλύνω κατι πολυ βασικο με τους δείκτες που λογω αυτου σε ζάλιζα καθε φορα....
initialization Vs assignmentπολυυυ βασικο για μενα πλεον !
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]