Mastermind game σε C

...του ubuntu και έργων ΕΛ/ΛΑΚ (Έργα-Οδηγοί-Προτάσεις)

Συντονιστής: konnn

Re: Mastermind game σε C

Δημοσίευσηαπό migf1 » 18 Ιούλ 2014, 12:37

Ok :)

Στο μεταξύ, άλλαξα τη λειτουργικότητα. Κατάργησα το "-c" και στη θέση του έβαλα το "-r" (που σημαίνει: review). Οπότε όταν δίνουμε σκέτο guess καταχωρείται άμεσα. Αν δεν θέλουμε να καταχωρηθεί, για να το κάνουμε review πάνω στο board, του κολλάμε ένα "-r" στο τέλος. Με άλλα λόγια, αντέστρεψα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε πριν το παιχνίδι.

Το έβαλα επίσης να τυπώνει και τα color-codes όπως τα δίνουμε στα guesses, μαζί με τα pegs (έχω βάλει ss στο Github... δες παρακάτω για link).

Επίσης, εφόσον σωστά υπέθεσα πως δεν θα ήθελες να γίνουν merged τα projects (προφανώς με το δίκιο σου) άφησα στο master branch μου το αρχικό fork που είχα κάνει από το δικό σου master, και όλες τις δικές μου αλλαγές τις βάζω στο migf1 branch του δικού μου λογαριασμού.

Έχω αλλάξει και τα κείμενα στα credits και στο Readme, ώστε να είναι σαφές πως πρόκειται για projects με κοινή αφετηρία το δικό σου, αλλά πλέον με ξεχωριστές διαδρομές (όχι ότι σκοπεύω να ασχοληθώ άμεσα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε σου έρχεται η όρεξη... και κυρίως ο χρόνος :) ).
Go under the hood with C: Pointers, Strings, Linked Lists
Άβαταρ μέλους
migf1
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ανάπτυξη Λογισμικού / Αλγόριθμοι