Σε λιγάκι ανεβάζω πλήρη Vigenere, με προσθήκη κρυπτογράφησης αρχείων
Συντονιστής: konnn

migf1 έγραψε:Οκ
Σε λιγάκι ανεβάζω πλήρη Vigenere, με προσθήκη κρυπτογράφησης αρχείων

while(getchar()!='\n')
{
if( s[len-1] )
{
s = realloc( s , MAXLEN);
fgets( s , MAXLEN , stdin);
getchar();
puts(s);
len=strlen(s);
}
}

if( s[len-1] )

kostas@kostas-SSL:~/PROGRAMS$ ./exercise
Give the string: kostas
To string einai: kostas
alex
Give a string: To string einai: lex

stamatiou έγραψε:Δηλαδή ο χρήστης πατάει 65 χαρακτήρες χωρίς να έχει πατήσει το ENTER. Εγώ που θα ξέρω εφόσον οι fgets, η scanf και η getchar για να πάρουν είσοδο πρέπει οχρήστης να πατήσει ENTER

Star_Light έγραψε:.... τεσπα ας την δωσει δεν ξερω αμα εχω ορεξη να ασχοληθω μαζι της αλλο...

migf1 έγραψε:Star_Light έγραψε:.... τεσπα ας την δωσει δεν ξερω αμα εχω ορεξη να ασχοληθω μαζι της αλλο...
Off topic:
Ενδεχομένως να αντηχεί "cool" όταν ισχυρίζεται κάποιος ότι ασχολείται με τον προγραμματισμό, και ακόμα πιο "cool" να ισχυρίζεται πως είναι προγραμματιστής, αλλά οι ισχυρισμοί απέχουν αιώνες από την πραγματικότητα .
Ο προγραμματισμός θέλει δίψα, αφοσίωση και... ούμπαλα. Δεν είναι καπρίτσιο της στιγμής για να ασχολούμαστε μόνο όταν έχουμε όρεξη, ούτε μαθαίνεται σε φόρουμ, σε chat rooms και σε tutorials. Μαθαίνεται με στρώσιμο κ...., με σύστημα, με προσπάθεια, με επιμονή, με υπομονή, με άααααααααααααααπειρο γράψιμο κώδικα κι επίσης με άαααααααααααααααααααααααπειρο διάβασμα κώδικα άλλων, από real-life εφαρμογές.
Αν δεν κάτσεις να λιώσεις μελετώντας γραμμή προς γραμμή, συνάρτηση προς συνάρτηση, τελεστή προς τελεστή, πράξη προς πράξη ότι κώδικα γράφεις ή διαβάζεις από άλλους, καθώς και τα βιβλία, τα εγχειρίδια καθώς και οποιαδήποτε άλλη πηγή τους αντιστοιχεί, θα αναλώνεσαι μια ζωή σε επαναλαμβανόμενες απορίες για τα ίδια και τα ίδια πράγματα.
Σκληρό ίσως, αλλά πέρα για πέρα αληθές.
Στο δια ταύτα τώρα, η άσκηση αυτή είναι καθαρά για αρχάριους. Αποτελεί τετριμμένη διαδικασία για όποιον έχει έστω και στοιχειώδη επαφή με προγραμματισμό σε οποιαδήποτε γλώσσα.
Ειλικρινά μου ακούγεται αδιανόητο να μη μπορείτε ούτε καν να διαβάσετε τους χαρακτήρες ενός string από την κύρια είσοδο και να τους μετράτε καθώς τους βάζετε μέσα στο string! Είναι ειλικρινά απίστευτο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την realloc(), δεν έχει καν σχέση με δυναμική διαχείριση μνήμης.
Αν πάση περιπτώσει, αν σας φαίνεται τόσο δύσκολο θέλετε να δείτε τον κώδικα της λύσης, πείτε μου να τον ποστάρω.