Η σειρά:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
category_relation = relationship(Categories)
έπρεπε να γίνει:
category_relation = relationship(Categories, backref=backref('epafes', order_by=id))
Συντονιστής: konnn
category_relation = relationship(Categories)
category_relation = relationship(Categories, backref=backref('epafes', order_by=id))
pmav99 έγραψε:νομίζω ότι το pygtk δεν έχει γίνει ακόμη port σε python3. Εναλλακτικά θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις pyqt. Τρέχει και σε python2 και python3 και προσωπικά νομίζω ότι είναι η καλύτερη βιβλιοθήκη για δημιουργία GUI.
Αν χρησιμοποιήσεις PyQt και σκοπεύεις να δημιουργήσεις εφαρμογή που θα μοιράσεις σε άλλους να ξέρεις ότι η άδεια χρήσης σου θα πρέπει να είναι GPL-compliant. Αν θέλεις να είναι κλειστή / εμπορική κτλ θα πρέπει να αγοράσεις άδεια από την riverbank. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη βιβλιοθήκη pySideη οποία είναι σχεδόν ίδια με την PyQt (μόνο τα imports αλλάζουν όνομα), βγαίνει σε LGPL αλλά δεν παίζει σε Python3 (ακόμα τουλάχιστον).
Ανοίγω αρχείο>Ψάχνω για μια συμβολοσειρά>Διαγράφω την συμβλοσειρά αυτή
Qdata έγραψε:Ερώτηση: Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος για να κάνω το παρακάτω=>
Στην ουσία θέλω να αφαιρέσω από ένα αρχείο που θα ανοίξω κάποιες λέξεις.Ξέρει κανείς πως γίνετε και αν γίνετε;
migf1 έγραψε:Qdata έγραψε:Ερώτηση: Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος για να κάνω το παρακάτω=>
Στην ουσία θέλω να αφαιρέσω από ένα αρχείο που θα ανοίξω κάποιες λέξεις.Ξέρει κανείς πως γίνετε και αν γίνετε;
Συνήθως, ανεξάρτητα από γλώσσα, αυτό που κάνεις είναι να κάνεις overwrite μέσα στο αρχείο σου τη μικρότερη ολοκληρωμένη μονάδα που μπορείς να διαβάσεις με μια καινούρια. Π.χ. αν η μικρότερη μονάδα που μπορείς να διαβάσεις από το αρχείο είναι μια γραμμή, διαβάζεις τη γραμμή που περιέχει το string που ψάχνεις, σβήνεις το string και αντικαθιστάς την παλιά γραμμή του αρχείου με τη διορθωμένη.
ΥΓ. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, γιατί δεν είναι Python specific.