Star_Light έγραψε:...
αυτο που εκανα μπορει να χαρακτηρισθει κάκιστη χρηση της if?

...
Η γενικότερη προσέγγισή σου μπορεί να χαρακτηριστεί ως κάκιστη, κάτι που έχει αποδειχτεί εκ του (μη) αποτελέσματος, άπειρες φορές σε αυτό το νήμα. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές, με όλους τους δυνατούς τρόπους και σε όλα τα επίπεδα να σου υποδείξω τις σωστές κατευθύνσεις που θα σε βοηθήσουν να μάθεις προγραμματισμό. Δυστυχώς την συντριπτική πλειοψηφία την έχεις αγνοήσει, συνεχίζοντας στο ίδιο αδιέξοδο μοτίβο που ακολουθείς από τότε που σε γνώρισα στο φόρουμ.
Σου έχω ξαναγράψει πως ίσως τελικά "δεν το χεις" με τον προγραμματισμό. Δεν είναι κακία, ούτε προσβολή, απλή διαπίστωση είναι που ίσως να ισχύει κιόλας... δεν μπορώ να ξέρω. Αναγνωρίζω φυσικά πως καταβάλλεις προσπάθειες και επανέρχεσαι συνεχώς στο νήμα με απορίες κλπ, όμως πάντα επιστρέφουμε στα ίδια αδιέξοδα. Δυστυχώς.
Προσωπικά το θεωρώ αδύνατον κάποιος να ΜΗΝ μπορέσει να πάρει γερές βάσεις ακολουθώντας τα υπέροχο βιβλίο του King! Πιστεύοντας ακράδαντα πως μόνο το μυαλό δεν σου λείπει, η εναλλακτική είναι πως σου λείπει η θέληση, η μεθοδικότητα και κυρίως η απλότητα, τόσο στην σκέψη όσο και στην προσέγγιση. Σου λείπει επίσης η θέληση να γράφεις κώδικα. Η προσωπική μου άποψη (που φυσικά μπορεί να είναι λανθασμένη) είναι πως προτιμάς να γράφεις σε φόρουμς και chat-rooms παρά να γράφεις κώδικα (και φυσικά να διαβάζεις).