Learner έγραψε:Είδες που σου είπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το σχόλιο. Αν κοιτάξεις τα νέα σχόλια θα δεις πως και αυτός νόμιζε πως το iBus θα είναι ενεργοποιημένο από default στην 13.10. Όμως δεν είναι.
Γιαυτό θα πρέπει να πιέζουμε και εμείς λίγο, άλλωτε με τρόπο και άλλωτε όχι.
Learner έγραψε:Το status του bug άλλαξε από "Fix Commited" σε "In Progress".
Δεν έγινε από μόνο του...ας είναι καλά ο fkolk4 που μας έδωσε το feedback και μου έδωσε το έναυσμα να κάνω το
σχόλιο, τα νέα στοιχεία έκαναν τον Brandon Schaefer να δει ξανά το bug.
Learner έγραψε:Πιθανών δεν έχουν εντοπίσει ακόμη που οφείλεται το πρόβλημα.
Κάτι έχει εντοπίσει, στο nux αυτή τη φορά!
Learner έγραψε:Σε ότι αφορά το keyboard layout , αφού (και όταν) διορθωθεί αυτό το bug και δούμε πως η αλλαγή keyboard layout δεν μπορεί να γίνει με τα συνηθισμένα πλήκτρα (αλλά πρέπει οπωσδήποτε να περιέχεται το Super), μπορούμε να ανοίξουμε ένα νέο bug.
Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε με feedback ώστε να λυθεί το αρχικό πρόβλημα και βλέπουμε τι θα γίνει και με το keyboard layout, ίσως και να συνδέονται.
Launchpad bug: #1205713Όποιοι χρησιμοποιείται την 13.10, να δίνεται πληροφορίες ανάλογα με την πορεία του bug και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.
Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω 13.10 και mir δεν μπορώ να δω τι γίνεται, ενημερώστε στο bug για την κατάσταση σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του Brandon ώστε να τον βοηθήσουμε στην ταχύτερη επίλυση, απ'ότι φαίνεται έχει όρεξη να ασχοληθεί...
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+sour ... ug/1205713