Δεν έχω ιδέα από bash scripting. Τις συνδέσεις μεταξύ bash και python θα τις κάνεις μόνος σου.
Θες κάτι σαν menu που έδειξες πριν στον κώδικα σου, με επιλογή 1 και 2 για προσθήκη ή διαγραφή;
Συντονιστής: konnn
a.list_append('ena onoma')
a.delete_from_list('ena_onoma')
τις εντολές στο bash για τα αρχεια δεν δουλευουν παντα μεσα στο προγραμμα, και δεν με βολευει να το κανω ολο σε Python γιατ ειναι ηδη γραμμενο σε bashpmav99 έγραψε:1. Γιατί δεν το κάνεις όλο από bash?
2. Γιατί δεν το κάνεις όλο από python?
ευχαριστώ πολύ!!!άμα έχω κάποια απορία θα επανέλθωIlias95 έγραψε:Λοιπόν, να ο κώδικας:Spoiler: show
Σύντομη τεκμηρίωση:
Σε κάθε προσθήκη ή διαγραφή ονόματος προστίθεται (αν δεν υπάρχει ήδη) ή διαγράφεται (εφόσον υπάρχει) ένα string από μια λίστα.
Μετά την επεξεργασία της λίστας, η λίστα αποθηκεύεται με το άρθρωμα pickle και αμέσως από την λίστα δημιουργώ ένα αρχείο .txt το οποίο κάθε φορά ξαναγράφεται απ' την αρχή.
Μόλις αρχικοποιείται η κλάση "φορτώνεται" η λίστα από το "list.data"...
Πως θα το δουλέψεις:
Για να προσθέσεις όνομα φακέλου προσθέτεις στο τέλος του κώδικα:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
a.list_append('ena onoma')
Για να διαγράψεις:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
a.delete_from_list('ena_onoma')
clepto έγραψε:να ρωτήσω κάτι, επειδή χρειάζομαι 2 αρχεία, ένα για τους φακέλους που υπάρχουν και ένα για τους φακέλους που είναι ανοιχτή εκείνη στην στιγμή, μπορώ με κάποιον τρόπο να αλλάζω το αρχεία που θέλω να τα γράψω; πχ με argument όταν καλώ την συνάρτηση;
ειλικρινά συγγνώμη που το ξέχασα πριν και τώρα σε βάζω σε κόπο...
clepto έγραψε:θέλω ένα αρχείο για τους φακέλους που έχει δημιουργήσει με το πρόγραμμα ανεξαρτήτως αν είναι ανοιχτοί εκείνη την στιγμή ή όχι και ένα για τους ανοικτούς!
ανν αντιγράψω τον κώδικα και αλλάξω το αρχείο που θα τα καταγράφει δε θα είναι οκ;