Καλησπέρα σε όλη την παρέα

Το Github δεν είναι λιγάκι overkill για τόσο απλά προγραμματάκια όπως με αυτό που παίζουμε εδώ; Άσε που πρέπει να εγκαταστήσω και τις αντίστοιχες εφαρμογές και στα Windows μηχάνηματα μου και να ανοίγω κι accounts στο github.com, και πόσο τα... βαριέεεεεμαιιιι
Υπάρχει βέβαια ένα θέμα με το code tag του φόρουμ, που μετατρέπει τα tabs σε spaces, δυσχεραίνοντας τη διατήρηση του style κατά την επικόλληση στο IDE, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιούμε κάτι σαν το
http://codepad.org/, που και καλό syntax-highilghting έχει και on-line compilation κάνει και για απλά προγραμματάκια βγάζει και output. Revision control για τόσο απλά προγραμματάκια νομίζω είναι περισσότερο βαβούρα παρά εξυπηρέτηση.
Όπως και να 'χει, για να επιστρέψω στο προκείμενο, θα μπορούσε κάποιο παιδί να επιβεβαιώσει/διαψεύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Unknown στο μενού, στη V2 μου; Από όσα έχει γράψει καταλαβαίνω πως δεν του λειτουργεί η fflush(stdin) πριν από την getchar(), με αποτέλεσμα να μην καθαρίζεται το input-buffer και σε κάθε επιλογή να "διαβάζεται" και το ENTER της προηγούμενης.
Φίλε UnKnown, ήθελα να αποφύγω να χρησιμοποιήσω string για να διαβάσω ένα μόνο χαρακτήρα, αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση, δοκίμασε να αντικαταστήσεις το switch στην main() με το παρακάτω:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
switch ( tolower( *s_get(dummy, 2) ) ) // GET USER CHOICE
και να προσθέσεις στις μεταβλητές της main() το string dummy ως εξής:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
char dummy[1+1];
ΥΓ. Btw, η V1 μου νομίζω δεν χρειάζεται στην 1η δημοσίευση.