Συντονιστής: konnn

Star_Light έγραψε:
[snip]
Να ρωτησω τωρα και εγω σχετικα κατι με την ασκηση.... ειναι θεμα μορφοποιησης??? ή εκφρασης μεσα στην for το να στοιχιστουν τα αστερακια οπως μας το ζητας migf1????

Star_Light έγραψε:Bασικα εχω σκεφτει κατι... αλλα δεν ξερω πως να το υλοποιησω....
- Κώδικας: Επιλογή όλων
χ
χ χ χ
χ χ χ χ χ
χ χ χ χ χ χ χ
χ χ χ χ χ χ χ χ χ
δηλαδη καθε φορα αυξηση κατα 1 απο αριστερα και αλλο κατα 1 απο δεξια... σκεφτηκα να φτιαξω εναν πινακα και καθε φορα να βαζω να εκτυπωνει το κεντρικο στοιχειο + 1 απο δεξια +1 αλλο ενα απο αριστερα . Αλλα δεν εχω μπερδευτει ακομη και ο ιδιος με την σκεψη μου! :/
π.σ χαλια βγηκε το σχημα μεσα στα tags αλλα τεσπα.

migf1 έγραψε:Όχι, δεν έχει πίνακες, μονάχα με loops είναι (3 για την ακρίβεια)... είναι δεν είναι 5-6 γραμμές κώδικας, αν εξαιρέσουμε το διάβασμα του n

migf1 έγραψε:Star_Light έγραψε:
[snip]
Να ρωτησω τωρα και εγω σχετικα κατι με την ασκηση.... ειναι θεμα μορφοποιησης??? ή εκφρασης μεσα στην for το να στοιχιστουν τα αστερακια οπως μας το ζητας migf1????
Δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς. Τι εννοείς όταν λες "μορφοποίησης ή έκφρασης" ;

Star_Light έγραψε:migf1 έγραψε:Star_Light έγραψε:
[snip]
Δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς. Τι εννοείς όταν λες "μορφοποίησης ή έκφρασης" ;
εννοουσα βασικα την μορφοποιηση μεσα στην printf ξερεις σε στυλ printf("%2d\n") κτλπ

stamatiou έγραψε:
Γίνεται να το κάνομε αυτό με το %2d πχ αλλά με χαρακτήρες(δλδ πχ %2c);

migf1 έγραψε:Γίνεται, αλλά δεν νομίζω πως θα βοηθήσει σε κάτι.