@YianPan, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Να είσαι καλά!
pmav99 έγραψε:Για κάποια από τις επόμενες εκδόσεις πάντως, βάλε στο πρόγραμμα να γράψεις το πρόγραμμα σε μία μόνο γλώσσα. Python ή Perl, δεν έχει και πολύ σημασία, αλλά είναι λίγο περίεργο να χρησιμοποιείς 2 scripting γλώσσες. Κάνεις νομίζω και πιο δύσκολη τη ζωή σου. Αλλά και σαν γενική αρχή, νομίζω ότι όσο πιο λίγα dependencies έχεις, τόσο καλύτερα.
Συμφωνώ απόλυτα. Θα ήθελα να το είχα γράψει μόνο σε Perl, μιας και την ξέρω καλύτερα, ενώ Python γνωρίζω ελάχιστα, αλλά δυστυχώς η Canonical δεν έχει βγάλει appindicator bindings για Perl. Υπάρχουν μόνο για C, C#, Python, Vala και Haskell. Αν πάλι βγάλω το indicator τελείως από τη μέση και αφήσω το απλό radio tray icon, δε θα εμφανίζεται καθόλου σε Ubuntu.

Το να μειώνεις ένα έργο ελεύθερου λογισμικού, επειδή θεωρείς το δικό σου καλύτερο,
είναι απαράδεκτη συμπεριφορά και δε συμβαδίζει με τις αρχές του ελεύθερου λογισμικού.
1. Ubuntu 14.04 trusty
2. Intel Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz ‖ RAM 7892 MiB
3. Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
4. eth0: Broadcom NetXtreme BCM57765 Gigabit Ethernet PCIe [14e4:16b4] (rev 10) ⋮ eth1: Broadcom BCM4331 802.11a/b/g/n [14e4:4331] (rev 02)