giannosfor έγραψε:
Να σου θυμίσω ότι ακόμα προσπαθείς να μάθεις τι είναι κλάση και κληρονομικότητα άρα έχει αρκετή δυσκολία
Κανείς δεν είπε ότι η Java είναι εύκολη,είπα ότι κάτι απλό στη Java μπορεί να είναι πολύ δύσκολο στη C
που έτσι είναι.
Όσο για την αυτοματοποίηση μην νομίζεις ότι θα τα βρείς όλα έτοιμα και όπως είπα το δύσκολο είναι να ακολουθήσεις
την λογική της αντικειμενοστρέφειας που αν την μάθεις τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα,και σου εγγύουμε ότι
αν μάθεις αντικειμενοστραφή προγραμματισμό θα αναθεωρήσεις.
Δεν είναι θέμα χαρακτήρα,αν θες να κάθεσαι να ανακαλύπτεις τον τροχό απ'την αρχή κάθε φορά αυτό λέγεται διαφορετικά.
Και εγω καποια στιγμη θα σου θυμήσω να με βοηθησεις τοτε !!!
Ψαχνω και δουλεια παραλληλα... διαβαζω και λιγο Java ισως
φτιαξω και δικο μου σαιτ (μακρυνο ονειρο) κατι σαν δικη μου επιχειρηση
γιατι δεν μου ειναι ευκολο ουτε να ξεσπιτωνομαι (γουσταρω ελλαδιτσα κακα τα ψεμματα)
ετσι βολτες και αλητεια !!!
Αλλα και με τους εργοδοτες καλη μεν η δουλεια αλλα εισαι λιγο εξαρτημένος.
Ακομη δεν εχω κατασταλαξει... το ψαχνω. Παντως αν καναμε ενα σαιτ και επιανε
θα ειχαμε λυσει το προβλημα μας πιστευω. Ειναι πολυ καλη ιδεα η επιχειρηματικοτητα μεσω ιντερνετ -.-
δεν υπάρχει αυτη τη στιγμη ανθρωπος ειτε γερος ειτε νεος ... που να μην χαλαει το λιγοτερο 2 ωρες την ημερα στο ιντερνετ !!!
Εφοσον ο κοσμος παει στο ιντερνετ.... και οι δουλειες εκει πανε. Για αυτο και παλια ελεγα σε ενα θρεντ σε ολους οτι δουλεια υπαρχει. Αλλα θελει ψαξιμο και στρωσιμο... πχ να φτιαξεις εσυ το σαιτ θελει διαβασμα δεν ειναι ευκολο... μετα το μαρκετιν και η διαφημιση του ωστε να φερεις κοσμο... και παλι δεν ειναι ευκολο!!!! Και ερχεσαι και εσυ τωρα και μου λες οτι η C σου δυσκολευει χωρις λογο την ζωη.... η ζωη ουτως η αλλως ειναι απο μονη της "δυσκολη" και θελει καθημερινη επαγρυπνιση και να εισαι σβούρας!!!!
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]