ΥΓ. Άσχετο, παλεύω με το Ubuntu 11.10... μου κόλλαγε αμέσως μετά το login και τώρα είμαι σε Ubuntu 2D (κάτι πρόβλημα παίζει με το lightdm, αλλά δεν βρίσκω λύση... εν τω μεταξύ, ερχόμενος από kubuntu, μου φαίνονται όλα παράξενα στο Unity... ψάχνομαι
Συντονιστής: konnn

migf1 έγραψε:Έχω τραβήξει των παθών μου το τάραχο με τα @#$@Unity... μόλις έβαλα το Gnome και βρήκα την υγειά μου !!!
Με το Unity λοιπόν, το μενού του παιχνιδιού ΔΕΝ εμφανίζεται. Το γράφω ενημερωτικά.

migf1 έγραψε:Έχω τραβήξει των παθών μου το τάραχο με τα @#$@Unity... μόλις έβαλα το Gnome και βρήκα την υγειά μου !!!
Με το Unity λοιπόν, το μενού του παιχνιδιού ΔΕΝ εμφανίζεται. Το γράφω ενημερωτικά.

migf1 έγραψε:Η αλήθεια είναι πως το Unity έχει πολλά πράγματα που όντως διευκολύνουν πολύ άμα τα μάθεις/συνηθίσεις (κι άλλα τόσα που σου σπάνε τα νεύρα).
Το θέμα είναι πως προσωπικά τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω σε Windows (τα οποία btw σε αρκετούς τομείς τα έχω ρυθμίσει να συμπεριφέρονται σαν Unix... δες screenshots από το cmd.exe μου στη συνέχεια), οπότε δεν έχω πραγματική ανάγκη για να μπω σε διαδικασία εκμάθησης νέου UI. Συν ότι στο παλιό laptop που το έβαλα μαζί με τα XP, το Unity σέρνεται ακόμα και στο 2D.
![]()

migf1 έγραψε:Off topic:
Οπτικά σίγουρα μπορείς, υπάρχουν themes... αυτό που περιγράφεις όμως δεν έχει να κάνει με την αισθητική. Προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με το Flash στο kubuntu 10.10, ούτε είδα να έχει κάποιο πρόβλημα χτες στο ubuntu 11.10... εκτός αν εννοείς κάτι άλλο... δηλαδή από youtube δεν μπορείς να ακούσεις τραγούδια; Σου κρασάρει;

sudo apt-get install flashplugin