asterubuntu έγραψε:θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομμάτι στο forum σας για το asterubuntu?
Προσωπικά έχω μια ιδέα για το τι είναι το Asterisk, ωστόσο δεν ξέρω τι χρειάζεται για να το δοκιμάσω.
Από την πλευρά σου θέλεις περισσότερα άτομα να ξεκινήσουν να ενδιαφέρονται με το Asterisk.
Οπότε, κάτι που θα μπορούσες να κάνεις είναι να εξηγήσεις τι χρειάζεται για να δοκιμάσει κανείς το Asterisk (ιδίως είναι εφικτό να δοκιμάσεις χωρίς να αγοράσεις εξοπλισμό;).
Μπορείς να φτιάξεις και ένα οδηγό στο φόρουμ που να εξηγεί πως να εγκαταστήσεις το Asterisk στο Ubuntu (ανεξάρτητα αν έχουμε Ubuntu Desktop, κτλ).
Με αυτό το τρόπο θα έχεις άτομα που θα μαθαίνουν μαζί σου για το Asterisk, και θα είναι σε θέση να σε βοηθήσουν. Διαφορετικά, μπορεί να μη βρεις ανταπόκριση.
Το έργο που θέλεις να κάνεις μπορεί να γίνει σταδιακά. Τώρα έχεις εδώ ένα νήμα για το Asterisk και μπορείς να απαντάς σε ερωτήσεις όπως τη δική μου (τι χρειάζεται για να δοκιμάσω το Asterisk).
Μπορείς να φτιάξεις ένα οδηγό στο φόρουμ ώστε να μη χρειάζεται να πάμε στο
https://wiki.ubuntu.com/AsteriskOnUbuntu (να έχουμε τον οδηγό στα ελληνικά).
Μπορείς να γράψεις κάτι για το Asterisk στο περιοδικό Ubuntistas.
Με τέτοιες ενέργειες χτίζεις τη κοινότητα, και θα ήταν εξαιρετικό αν ακολουθούσες τα βήματα τούτα.