Tutorial σε Delphi

...του ubuntu και έργων ΕΛ/ΛΑΚ (Έργα-Οδηγοί-Προτάσεις)

Συντονιστής: konnn

Tutorial σε Delphi

Δημοσίευσηαπό vladx » 26 Ιαν 2010, 13:29

Παιδια θα ηθελα οποιος ξερει να μου δωσει καποιο λινκ με Tutorial και σημειωσεις για Delphi σε ελληνικα η αγγλικα για το IDE της Borland.
Εχω βρει καμποσα αλλα κανενα δεν με εχει βοηθησει αρκετα. Δεν εχω προβλημα με το γραψιμο του κωδικα αλλα με το IDE...

Ευχαριστω εκ των προτερων...
Γνωση Linux: Μετρια|| Προγραμματισμος: Καλή|| Λειτουργικο: Ubuntu 12.04 - Windows 7 ||
Desktop || CPU : Intel Core2Quad Q9550 @ 2.83GHz || Ram: 4.00 GB DDR3 || Καρτα Γραφκων : GeForce GTX460
Become a Programmer, Motherfucker
Άβαταρ μέλους
vladx
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Tutorial σε Delphi

Δημοσίευσηαπό xqtr » 26 Ιαν 2010, 18:47

Οταν λες για Delphi... εννοεις WIndows!!! υπηρχε μια εκδοση για linux (kylix) αλλα εχει σταματησει η αναπτυξη του... ή μηπως θες να πεις Lazarus... αυτο ειναι σε linux/ubuntu.

Αφου εχεις βρει tutorials για delphi... τι αλλο να σου δωσουμε; :D αν εχεις καποια απορια "ριχτει" εδω... επισης και για το Lazarus αν θες.. ρωτα οτι θες.
O χειμώνας έρχεται...
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο │ Προγραμματισμός: Ναι (Delphi/Lazarus) │ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 14.04 σε Acer Aspire 5520
Προδιαγραφές ⇛ AMD Turion 1.8GHz │ 1GB │ ATI X700 │ Broadcom BCM4318 │LCD 15.4"
Άβαταρ μέλους
xqtr
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vladx » 27 Ιαν 2010, 15:31

Ναι μιλαω για τα κ@λ@windows . Εχω μια εργασια για το πανεπιστημιο και εχω προβληματα συμβατοτητας με τα windows 7. Εχω dual-boot τα windows7 με το ubuntu. Δυστυχως δεν υπαρχει backwards compatibility. Εμπλεξα!!!!!!! Απλα σκεφτηκα οτι ισως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος εδω μεσα. Τελοσπαντων... Παω για φορματ στα windows. Μπλεκεις χωρις να το θελεις. Τι να κανω? Αναγκαιο κακο ειναι τα γ......

Ευχαριστω παντως.... :(
Γνωση Linux: Μετρια|| Προγραμματισμος: Καλή|| Λειτουργικο: Ubuntu 12.04 - Windows 7 ||
Desktop || CPU : Intel Core2Quad Q9550 @ 2.83GHz || Ram: 4.00 GB DDR3 || Καρτα Γραφκων : GeForce GTX460
Become a Programmer, Motherfucker
Άβαταρ μέλους
vladx
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xqtr » 27 Ιαν 2010, 18:45

Αν μπορεις... περιεγραψε τι ειδους προβλημα αντιμετωπιζεις... ενα ξερο δεν υπαρχει backwards compatibility δεν βοηθαει και ιδιαιτερα... ;) αν μας εξηγησεις καλητερα... κατι μπορει να γινει.. μην απελπιζεσε αμεσως. ;)
O χειμώνας έρχεται...
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο │ Προγραμματισμός: Ναι (Delphi/Lazarus) │ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 14.04 σε Acer Aspire 5520
Προδιαγραφές ⇛ AMD Turion 1.8GHz │ 1GB │ ATI X700 │ Broadcom BCM4318 │LCD 15.4"
Άβαταρ μέλους
xqtr
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Ανάπτυξη Λογισμικού / Αλγόριθμοι