από Star_Light » 22 Ιουν 2011, 15:04
migf1 έγραψε:Χεχε, είναι προ-απαιτούμενο δηλαδή;
Πέρα από την πλάκα, αν η χρήση αποθετηρίου υπερισχύει ως ζητούμενο από την ίδια την παρουσίαση του κώδικα, τότε εγώ προσωπικά χάνω το ενδιαφέρον μου.
simosx έγραψε:migf1 έγραψε:
ΥΓ. Αν ενδιαφέρει το φόρουμ μπορώ να σας δώσω και κώδικα π.χ. για ταξινομημένη εισαγωγή κόμβων στη λίστα (είτε σε αύξουσα είτε σε φθίνουσα σειρά). Ή για παράδειγμα, στο νήμα με το παιχνίδι της Ξερής έχω γράψει στο αρχείο: stack.c τις βασικές συναρτήσεις για τη διαχείριση στοίβας.
Μπορείς να το κάνεις όταν είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις κάποιο αποθετήριο πηγαίου κώδικα.
Κοιτα πανω κατω το ιδιο ειναι. Ειτε το βαλεις εδω ειτε σε καποιο απωθετηριο.... εχω βαλει σχολια στον κωδικα πιο πολυ για να τον καταλαβω εγω και θα τον ανεβασω εδω. Σιμο ξαναπες πως τον βαζω στο αποθετηριο που ειχες φτιαξει γιατι εχω χαθει - ξεχαστει .
Π.Σ Συγχαρητηρια παντως για τον κωδικα migf1 ειναι τρομερος.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]